2777
2789
عنوان

من خسیسم ؟؟؟؟؟؟؟🤔☹

673 بازدید | 20 پست

خانما اول اینو بگم ک من چون خونه بابام فقیر بودیم الان ک ازدواج کردم نمیتونم پولامو خرج کنم همش میخوام جمع کنم طلا بخرم ک بعدا خدایی نکرده چیزی شدی حداقل پشتوانه ای داشته باشم 

با اینکه چیزی هم کم ندارم ولی وقتی خواهر مادرمو میبینم ک هرروز یه لباس میخرن میپوشن احساس میکنم خسیسم چون اوناهم همینو میگن 

مثلا امسال از عید تا حالا لباس خونه ۳ تا مانتو شلوار اینا خریدم ولی فک میکنم کمه نسبت ب بقیه 

شما پولاتونو چقدرشو خرج خودتون میکنین و چقدرشو پس انداز 🥲🥲🥲🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه تا مانتو شلوار ؟ خیر خسیس نیستی .تا  عیدم دو سه دس میگیری این طور برداشت کردم .پس نمیشه گفت خسیسی

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
مگه نمیگی پدرت فقیر بوده پس مادرت چطوری هرروز یه لباس می‌خره می‌پوشه ؟ درضمن نه کار اونا درسته ...

واسه همین فقیرن دیگ هرچی پول داره همشو ولخرجی میکنن حتی پول پیش خونه هم ندارن 

منم مثل توام  دلم نمياد چيزاي گرون بخرم همش دلم ميخواد پس انداز كنم اينا نهادينه شده تو وجودم ...

اتفاقا من گرون میخرم ولی کم میخرم مثلا چن روز پیش ۲ میلیون پول کرم دادم 

واسه همین فقیرن دیگ هرچی پول داره همشو ولخرجی میکنن حتی پول پیش خونه هم ندارن 

ببخشید مادرتون کار خیلی اشتباهی میکنن درست میگن زن پر خرج ارج بیشتر .ولی قبول ندارم الان ایشون باید صابخونه میشد دلسوز زندگیتون نیس 

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
ببخشید مادرتون کار خیلی اشتباهی میکنن درست میگن زن پر خرج ارج بیشتر .ولی قبول ندارم الان ایشون باید ...

میدونم نصف ماه کلا ولخرجی میکنن نصف ماهم فقط قرض و گشنگی 

ن مانتو شلوار یدونه  لباس خونه ۳ جفت 😅

اهان ببخش عزیزم اشکالی نداره کمی خرج کن 😁😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز