2777
2789

ساعت ۴بود نشسته بودم مادرم گفت خونه رو مرتب کن گفتم باشه دیدم باخواهرم اومد گفت ما میریم خونه خواهرت نیم ساعته برمیگردیم گفتم میرین خونه آبجی چیکار گفت هیچی همینطوری به منم تعارف نکردن که توام بیا رفتن خونه رو مرتب کردم هلاک شدم از ساعت ۴رفتن الان ۳ساعته برنگشتن الان نشستم پدرمم میگه شام بیار 😐😐😐زنگ زدم مادرم گفتم گفتی که نیم ساعته برمیگردی من مشغول مرتب کردن خونه بودم شام نرسیدم بزارم چی واسش درست کنم گفتم الان برمیگردم گوشیو روم قطع کردم باز زنگید گفت ما نیم ساعت دیگه میایم یه چیزی واسش درست کن حرصم گرفت گفتم به من چ خواستی خودت بیا درست کن منو گذاشتی همالی گوشیو روش قطع کردم اصلا نمیدونم به چ دلیلم رفتن خونه خواهرم بهم نگفتن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سیب زمینی بزار بپزه 

حالا که این همه زحمت کشیدی 

دیگه خراب نکن آخرش و 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ب نظرم کارت زشت بود حمالی ینی چی واقعا ...؟ مادرت اون همه شب بیداری برای تو کشیده تو رو نه ماه تو شکمش نگهت داشته حالا ی خونه جمع کردن شده حمالی ؟ 

اون همه ب تو خدمت کرده بعضی شبا گشنه بوده ولی تو سیر خوابیدی وقتی مریض شدی چقدر نگرانت بوده ...

بابا شاید خواهرت ب ی مشکلی بر خورده ک مامانت رفته ... شاید خواهرت دوست نداشته تو بدونی مگ زوره ...؟ 

ی خورده در رفتار هات تجدید نظر داشته باش و احترام نگه دار

حمالی چیه دختر جان.پس مادرت هرروز تمام این کارا رو میکنه غذا هم میزاره حماله؟تو خونه حودتون کار کردی مثل بقیه ادما.دستت درد نکنه.شامم سیب زمینی چیزی سرخ کن بیار بخورین.اونام میان دیگه 

یه چیز درس کن  مامانت هر روز غذا درس میکنه خونه تمیز میکنه مگه همالیه؟؟؟ یه روزم تو درس کن&nb ...

منم مهمونم خونه مامانم مثل اینکه😕 خواهرم ۱۵ روز ماهشو خونشه دست به سیاه و سفید نمیزنه

ب نظرم کارت زشت بود حمالی ینی چی واقعا ...؟ مادرت اون همه شب بیداری برای تو کشیده تو رو نه ماه تو شک ...

من خودم مهمون مامانمم بعد از یک ماه اومدم خونش اینطور داره رفتار میکنه باهام خواهرم ۱۵روزشو خونه مادرمه دست به سیاه و سفید نمیزنه 

من خودم مهمون مامانمم بعد از یک ماه اومدم خونش اینطور داره رفتار میکنه باهام خواهرم ۱۵روزشو خونه ماد ...

دستت درد نکنه جمع و جور کردی ولی اینو بدون مادر دیگ تکرار نمیشه قدرشو بدون 

دوست خوب ندیده ی مجازی 😇

نمیدونم چند سالته و تو چه شرایط روحی هستی 😬

قصد شعار ندارم اما اییی کاش چیز هایی که من دیده بودم تو هم دیده بودی 🌹

من آدم هایی رو دیدم که با خدمت کردن بع پدر و مادر از فرش به عرش رسیدن و این واقعیته 🤷🏻‍♀️

تا به این سن مادرت برات غذا درست کرده و خونه تمیز کرده ولی احتمالا بهت نگفته مگه من حمال هستم البته که شما هم تو کار ها کمک حالش بودی ولی بلاخره یه خانواده هستی حالا یه بار به هر دلیلی براش کار پیش اومده 

البته بازم بگم من از شرایط زندگی شما خبر ندارم

ولیییییی یقین دارم خدمت به پدر و مادرت راه دوری نمیره خیرش رو میبینی 🌹🌹🌹🌹

راجب شام هم یه غذای سریع بخوام بهت معرفی کنم سیب زمینی آب پز با تخم مرغ آب پز بریزی تو کاسه با پشت قاشق له کنی کره زیاد و نمک هم بزنی با مخلفات 

هم زود آماده میشه هم خوشمزس 🤷🏻‍♀️