2777
2789
عنوان

دوران شیردهی

170 بازدید | 17 پست

سلام

بچه رو تا چند وقتگی شیر بدیم؟؟ 

دخترم یه سال و نیمه از شیر بگیرمش؟؟؟ 

از لحاظ خورد و خوراک اشتهاش خوبه مایعات هم زیاد میدم بهش

خســــــته از همه چی💔🥀

تا دو سال باید بدی دیگ منم انشالله میخام دخترمو عید از شیر بگیرم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اول شب بگیری اگه شب گرفتی

روز به روز کمترش کن یکبار بگیری خیلی بده روحیه بچه بانود میشه و زمان گرفتن از شیر غذاهای مقوی یادت نره

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

تا دو سال باید بدی دیگ منم انشالله میخام دخترمو عید از شیر بگیرم

ماه دیگه میخام بینیم و عمل کنم 🤧

بدنم خیلی ضعیف میشه نمیتونم شیر بدم🥺

خســــــته از همه چی💔🥀
باید اول شب بگیری اگه شب گرفتی روز به روز کمترش کن یکبار بگیری خیلی بده روحیه بچه بانود میشه و زمان ...

فقط موقع های که میخابه میخوره موقع های دیگه زیاد پیله نیست

خســــــته از همه چی💔🥀
ماه دیگه میخام بینیم و عمل کنم 🤧 بدنم خیلی ضعیف میشه نمیتونم شیر بدم🥺

وااای منم خیلی دوسدارم بینیمو عمل کنم ولی از دلمم نمیهد فعلا از شیر بگیرمش پووووف شرایط سختیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وااای منم خیلی دوسدارم بینیمو عمل کنم ولی از دلمم نمیهد فعلا از شیر بگیرمش پووووف شرایط سختیه

دقیقا شوهرم از یکی پول میخاد ماه دیگه میده گفته بهت پول میدم بینیت و عمل کنی اگه بندازم عید مجبور میشم پول و پس بدم بهش اینم بعضی وقتا حرفی میزنه اگه نچسبی دیگه فراموش میکنه😶

خســــــته از همه چی💔🥀
از من پسرم ۱۸ماهگی تا الان که نزدیک ۱۹هست یواش یواش دارم میگیرم اصلا اذیت نشده فقط سر صبح ۲بار اینا ...

اینم موقع خوابیدن میخوره فقط

خســــــته از همه چی💔🥀
فقط موقع های که میخابه میخوره موقع های دیگه زیاد پیله نیست

اها سعی کنید عادتش بدید موقع خواب حریره یا ی تیکه میوه کیک یا هر چی دوست داره بخوره واسه وزن گیریشم بهتره

اولش یکم اذیت میکنن بعد عادت میکنن 

البته اگه وزنش کم باشه نباید از شیر بگیری هر چقدرم کم باشه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اها سعی کنید عادتش بدید موقع خواب حریره یا ی تیکه میوه کیک یا هر چی دوست داره بخوره واسه وزن گیریشم ...

ن عزیزم وزنش خوبه، بهش میرسم چیزایه تقویتی زیاد میدم بهش

خســــــته از همه چی💔🥀