2777
2789
مبارکه فقط ده روز اول کاذبه برای منم دعا کن مامان بشم

ایشالا که زودی زود مامان میشی

ایشالا برای منم واقعی باشه چون چشم انتظار بودن خیلی سخته

همه ی ما ها لیاقت مامان شدن و داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که زودی زود مامان میشی ایشالا برای منم واقعی باشه چون چشم انتظار بودن خیلی سخته همه ی ما ها ...

مرسی عزیزم برات از ته دل بهترینارو آرزو میکنم آرزو میکنم یه نی نی سالم به دنیا بیاری

شما هم تنبلی داشتی چن وقت منتظر بودی

مرسی عزیزم برات از ته دل بهترینارو آرزو میکنم آرزو میکنم یه نی نی سالم به دنیا بیاری شما هم تنبلی د ...

اره تنبلی تخمدان داشتم

یکساله منتظرم البته اولین بارم بود امپول اچ ام جی و ازاد سازی زدم

الانم اگه کاذب نباشه

البته ۱۷روز از امپولم میگذره و درد سینه دارم و خارش کل بدن

حالا نمیدونم این مثبت واقعیه یا کاذب

فردا موعود پریودیمه الانم موندم خوشحال باشم یا نه

مبارکه..مثبته..ده روز اول کاذبه شما میگی ۱۷ روز گذشته

اخه در جا بی بی چکم مثبت شده بود

پس چرا همه جا میگن انکان داره کاذب باشه

بعد از ۱۷روز که همچنان اثرش نمیمونه

ایشالا که زودی زود مامان میشی ایشالا برای منم واقعی باشه چون چشم انتظار بودن خیلی سخته همه ی ما ها ...

مرسی عزیزم برات از ته دل بهترینارو آرزو میکنم آرزو میکنم یه نی نی سالم به دنیا بیاری

شما هم تنبلی داشتی چن وقت منتظر بودی

اخه در جا بی بی چکم مثبت شده بود پس چرا همه جا میگن انکان داره کاذب باشه بعد از ۱۷روز که همچنان اث ...

عزیزم منم بچه اولمو با اچ سی جی باردار شدم و حدودا ۱۵ روز بعدش بی بی مثبت شد..اگه منفی باشه صد در صد بی بی منغی میزنه.نگران نباش بارداری

مامان ویهان و آیهان

منم تنبلی تخمدان داشتم و چهارسال منتظر بچه بودم..بچه اولمو با کلی قرص و دارو باردار شدم.ولی بچه دومم اصلا نمیدونم کی باردار شدم ..ناخواستع باردار شدم و اصلا نمیخواستم چون پسرم دوساله بوده..ولی خوب خواست خدا بوده.نگران نباش خدا خیلی مهربونه

مامان ویهان و آیهان
اره تنبلی تخمدان داشتم یکساله منتظرم البته اولین بارم بود امپول اچ ام جی و ازاد سازی زدم الانم اگه ...

همین الان برو بتا بده خیال خودتو راحت کن اما نسبت ب تجربه ای ک دارم میگم صد درصد مثبت آزمایش دادی حتما خبر بده

همین الان برو بتا بده خیال خودتو راحت کن اما نسبت ب تجربه ای ک دارم میگم صد درصد مثبت آزمایش دادی حت ...

اره به دکترم که گفتم گفت پنج شیش روز وایسااا

خیلی سخته منتظر موندم تا اون موقع 🤦‍♀️

هنوز به همسرمم نگفتم