2789
عنوان

ترک غیبت

359 بازدید | 39 پست

کمک کنید ک غیبت کردن رو کنار بزارم خودمم ب شدت حالم گرفته  بخدا میام چن روز ترک میکنم دوباره ی بحثی میشه عصبی میشم غیبت میکنم اهل نماز و تلاوت قرآنم هستم اما خب غیبت مثلا ی رفتار بدی از کسی میبنم میام پیش خانوادم میگم میگم فلانی این حرکت رو کرد ب محض تموم شدن حرف همش عذاب وجدان میگیرم چرا گفتم نباید میگفتم خواهش میکنم کمک کنید 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مدام تو گوشیت یا رو کاغذ واسه خودت یادآوری بنویس. کلا هیچ حرفی راجع به هیچکس نزن چون یه غیبتی تهمتی چیزی از توش در میاد. آیت الله مجتهدی می گفت بهتره راجع به دیگرون لال بشیم. تصور کن ثواباتو بدن به اون شخصی که از دستش حرصی هستی. فکر کن چهل روز عبادتتو از دست بدی فقط به خاطر غیبت

کم حرف بزن

ت خانواده خودمون پر حرفم هر جای دیگ تی برم اصصصلا غیبت نمیکنم و خییلی کم حرف میزنم اصلا میدونی چیه هر چی میکشم از دست بابا مامانم میکشم اونا اصلا حرف نمیزنن بنابراین من مجبورم همش حرف بزنم 🥲

کم حرف باش قبل از حرف زدن فکر کن

والا بخدا مثلا ی حرفی رو میخوام بگم چن با تو ذهنم میگم بزار نگم بعدش یهو میگم و میشه غیبت

بيشتر سعي كن خوبيهاي ديگرانو ببيني و با خودت تكرار كن تو مسوول هيچ عملي از كسي نيستي جز خودت و برملا كردن بديهاي ديگران دردي از كسي دوا نميكنه و جز نارضايتي خدا از خودت و شنونده حرفهات و عقوبت الهي دست آوردي نداره ، 

مدام تو گوشیت یا رو کاغذ واسه خودت یادآوری بنویس. کلا هیچ حرفی راجع به هیچکس نزن چون یه غیبتی تهمتی ...

اره حدود ۲۰ روز ترک کردم اما ب محض اینک ب دختر خاله ام گفتم ی آهی کشید و گفت کاش منم میتونستم بعدش همون فرداش من عهدم شکستم چش خوردم 

پس شما به کی رفتی؟ پر حرفی

بخدا پر حرف نیستم میرم هر جای دیگ ای بسیار آرومم و بیشتر گوش دهنده ام تتو خونهوصله ام سر میره اونا حرف نمیزنن منم مجبورم حرف بزنم ک غیبت پیش میاد 

بيشتر سعي كن خوبيهاي ديگرانو ببيني و با خودت تكرار كن تو مسوول هيچ عملي از كسي نيستي جز خودت و  ...

ممنونم اینم فکر خوبیه ک خوبیهای مردم رو بگم 🙏👌🏻