2789
عنوان

ترک غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
اينجور مواقع بهتره از اون فضا خارج بشي 

بخدا خودمم اصلا دوس ندارم غیبت کنم میدونم اون افراد بخاطر حسادت هایی ک بهم داشتن بهم تهمت زدن منی ک اهل اون برنامه ها نیستم و خیلی پاکم بخدا عذاب وجدانم ّاطر اینه ک از خدا و کتاب خدا شرمنده میشم نه از اون افراد چون در حقم ظلم کردن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
ت خانواده خودمون پر حرفم هر جای دیگ تی برم اصصصلا غیبت نمیکنم و خییلی کم حرف میزنم اصلا میدونی چیه ه ...

خوب درباره چیزای دیگه حرف بزن 

و هیچ کسو قضاوت نکن 

غیبت اولش از قضاوت شروع میشه باید ریشه غیبتو بخشکونی به بقیه حق بده تو با کفشای اون آدم راه نرفتی پس قضاوتش نکن و با محبت به همه نگاه کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب درباره چیزای دیگه حرف بزن  و هیچ کسو قضاوت نکن  غیبت اولش از قضاوت شروع میشه باید ری ...

انا بهم تهمت زدن چون ار دختراشون سر تر بودم حسادت کردن بهم چون جواب رد دادم ب خواستگاری پسرشون،  منم از اونا عذاب وجدان ندارم از خدا و کتاب خدا شرمنده ام 

ترک غیبت خیلی سخته  خودت غیبت نکنی  غیبت های بقیه رو هم نباید گوش بدی  کلا برای ای ...

اره هر دفعه نزدیک ۲۰ روز خوبه خوب میشم اما بعدش دوباره شرو میشه

به خدا قول بده که دیگه غیبت نکنی  اونوقت هر وقت خواستی غیبت کنی یاد قولت میفتی

میترسم قولشو بشکونم و بیشتر شرمنده خدا بشم 

به خدا قول بده که دیگه غیبت نکنی  اونوقت هر وقت خواستی غیبت کنی یاد قولت میفتی

خدا ازشون نگذره خواهر بخدا من اهلش نبودم اینقد بهم ب کردن ک منم مثل خودشون شدم 

غيبت نكردن ربطي به خوندن نماز و تلاوت قران نداره در هر صورتي بدگويي كار غيراخلاقيه

دقیقاهمینطوره اونروزرفته بودم مرثیه زنافقط  بعداون همه تلاوت قرآن نشسته بودن غیبت عروس وهمسایه رومیکردن  تازه یه ازخدابی خبرشونم داشت می‌گفت دختراحقشونه بمونن بترشن چون دنبال خونه ورفاهن😒برگشتم گفتم این ترشیدن بهترازبله گفتن به هربی خاصیتیه همونجاقشنگ ...بهش بعضیافقط ادعادارن درعمل بلانسبت کثافترین آدمان که همه روراحت قضاوت میکنن ودل میشکونن

Dunyada olumden baskasi yalan
میترسم قولشو بشکونم و بیشتر شرمنده خدا بشم 

دیگه به نظرم این راه حل خوبیه آخه خب هی با خودت بگی اینکارو نمیکنم بازم اینکارو میکنی 

ولی وقتی به خدا قول بدی یه چیز دیگس فرق داره اون موقع آدم باید سعیشو بکنه

غيبت نكردن ربطي به خوندن نماز و تلاوت قران نداره در هر صورتي بدگويي كار غيراخلاقيه

درسته میگم یعنی بی دین نیستم کلا اما این گناه رو مرتکب میشم خودم خییلی دوس دارم کلا بزارم کنار اما بعده چن وقت دوباره شرو میشه 

دیگه به نظرم این راه حل خوبیه آخه خب هی با خودت بگی اینکارو نمیکنم بازم اینکارو میکنی  ولی وقت ...

آره خب