می خوام تا قبل زایمان چند بسته پمپرز بچه بخرم 1- چه مارکی بخرم که حساسیت نیاره و قیمت مناسب باشه؟ 2- بر چه اساسی بخرم که یه وقت تو ماه های دو تا سه کوچیکش نشه؟
به نظرم ریسکه بخوای از الان بگیری کنار بذاری شاید به اون مارکی ک میگیری حساسیت پیدا کنه من خودم پسرم 7ماهشه تا الان سه تا مارک عوض کردم
هیچ فرقی نمی کند ابرها بالای سرت باشند یا نباشند.شادی ات را به روز
آفتابی موکول نکن .آسمان با احساس تو آبی می شود .
خدا جوووووووووووونم نی نیمو از بنده های صالح و خاصت قرار بده سپردمش به خودت
نمیتونی از قبل زیاد بخری. چون بهترین مارک رو هم که بگیری ممکنه به نی نی تو نسازه. به هر حال باید با خرید یه بسته شروع کنی. اگه دیدی به نی نی میسازه از همون بخری. بعدشم زیاد نخر. چون بچه چند ماه اول زود بزرگ میشه. اونوقت براش کوچیک میشه همش رو دستت میمونه.
به نظر من یکی بسته بیشتر نخر چون بچه ها با هم فرق میکنن یکی به یک مارک میسازه یکی نه. من اول دوتا بسته سایز یک خریدم ولی خیلی کوچیک بودن. مجبور شدم بعد زایمانم عوض کنم سایز دو بگیرم. بچه من به همه پوشکا حساسیت نشون داد. پمپرز براش خوب بود الان پمپرز می گیرم.
عزیزم اصلا از الان نگیر.... فقط یه بسته کوچیک سایز ۱ با خودت ببر بیمارستان..... چون اصلا معلوم نیست بچت اولش چه سایزی داره.... من دخملم زیر سه کیلو بود و الان تو دو ماهگیش دارم ۲ استفاده میکنم..... پس باید ببینی اولش چند کیلو هست.... رشدش چطوره.... چه مارکی براش خوبه..... من خودم یه بسته یه بسته خریدم تا فعلا دارم پمبرز استفاده میکنم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com