داداشم میره مدرسه ...من با هزار بدبختی میخابم افسردگی دارم . حالا چون ایشون لش باید ببرن مدرسه من باید از اتاق پاشم برم بیدارش کنم ...چون خودش عرضه نداره حرفم گوش نمیده زنگم نمیزاره ادم بیخیال ...چیکارش کنم اسیر شدم باهاش تاوان بچه های یکی دیگ رو من باید بدم مگه وااای عصبانیممممم😡😡😡😡😡
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
خودت رو بزن به خواب بزار خودش مسئولیت پذیر بشه یه روز که دیرش بشه فرداش خودش به موقع بیدار میشه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
مامانم از سر گار زنگ زده منو بیدار کرده میگه بیدارش کن اخه ب من چ ربطی داره دارم تو این خونه روانی م ...
گوشیت رو سایلنت کن بخواب شب ها