2777
2789
عنوان

مدرسه و خواب

214 بازدید | 27 پست

داداشم میره مدرسه ...من با هزار بدبختی میخابم افسردگی دارم . حالا چون ایشون لش باید ببرن مدرسه من باید از اتاق پاشم برم بیدارش کنم ...چون خودش عرضه نداره حرفم گوش نمیده زنگم نمیزاره ادم بیخیال ...چیکارش کنم اسیر شدم باهاش تاوان بچه های یکی دیگ رو من باید بدم مگه وااای عصبانیممممم😡😡😡😡😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب یخ بریز در سرش تا بی داره بعدشم چون میدونه یه نفر بیدارش میکنی هیچ کاری نمی کنه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سلام یه هفته ساعت بذارید براش عادت میکنه لش هم نکید کلمه ی جالبی نیست

وقتی زندگی فشار بیاره کلمه های بدتریم استفاده میکنی 

.اون بزاره پا میشه خلموش میکنه میخابه 

آب یخ بریز در سرش تا بی داره بعدشم چون میدونه یه نفر بیدارش میکنی هیچ کاری نمی کنه

بعد خانواده گیر میدن چرا این کارو کردی اسایش ندارم از دست هیچ کدوم خستم کردن 

داداشت چندسالشه؟خودت چندسالته؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

وقتی زندگی فشار بیاره کلمه های بدتریم استفاده میکنی  .اون بزاره پا میشه خلموش میکنه میخابه&nbs ...

هیچ ربطی نداره باادب باش تا برادرت هم یاد بگیره ازت

کنترل خشم داشته باش

باهاش رفیق شو به حرفات گوش میده

الارم گوشی بذار باصدای بلندکه بره رو اسنوز و مرتب صدا بده که مجبور بشه بلند بشه خاموش کنه و‌بره مدرسه

بعد خانواده گیر میدن چرا این کارو کردی اسایش ندارم از دست هیچ کدوم خستم کردن 

بیدارش نکن تا بفهمه بگو من کار دارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

۱۲ من ۲۰

خودت رو بزن به خواب بزار خودش مسئولیت پذیر بشه یه روز که دیرش بشه فرداش خودش به موقع بیدار میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خودت رو بزن به خواب بزار خودش مسئولیت پذیر بشه یه روز که دیرش بشه فرداش خودش به موقع بیدار میشه

مامانم از سر گار زنگ زده منو بیدار کرده میگه بیدارش کن اخه ب من چ ربطی داره دارم تو این خونه روانی میشم😫

مامانم از سر گار زنگ زده منو بیدار کرده میگه بیدارش کن اخه ب من چ ربطی داره دارم تو این خونه روانی م ...

گوشیت رو سایلنت کن بخواب شب ها