2777
2789
عنوان

حق با کیه؟راهنمایی کنید

51 بازدید | 5 پست

من و پاتنرم چند ساله باهمیم

من هیچ دوستی ندارم و اون زیاد

شبایی ک میره پیش دوستاش بعضی شبا دختر هم هست

از نظر اون چون من دخترم نباید تو جمعی باشم که پسر هست چون پسرا نسبت به دخترا پیله تر و زورشون بیشتره 

ولی دختر توی اون جمع نمیتونه به اون آزاری برسونه یا پیله نمیشه...با این موضوع کنار اومدم و بهش گفتم اگه تو یه جمعی میری ک دختر هست اصلا باهاشون گرم نگیر و حرف نزن

گفت باشه و واقعا همینطور بود

چند شب پیش اومد گفت نگا عکس فلانی(یه دختر)با دوستش(پسر) که کنار هم بودن گرفتم و بعد از اینکه چند تا عکس گرفته دوست دختره گوشیو از دست پارتنرم قاپیده

اول اینکه درسته که عکس یه دختر با یه پسر تو گوشیشه ولی این درسته اصلا

اصلا چرا باید عکس بگیره ازشون؟

و حتما یه صمیمیتی ایجاد شده ک دوست دختره گوشیو قاپیده

به پارتنرم اعتماد دارم ولی بگید حق دارم از این کارا ناراحت بشم یا ن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس اوکی هست ولی بهش بگو چرا گوشیشو اصلا داده به اون

نداده

خودش از یه دختر و پسر عکس گرفته

بعد یه دختر دیگه هم اومده گوشیو ازش قاپیده

بهش گفتم سنگین رفتار کن ولی قطعا اگه سنگین رفتار کرده بود دختره به خودش اجازه چنین کاری نمیداد

نداده خودش از یه دختر و پسر عکس گرفته بعد یه دختر دیگه هم اومده گوشیو ازش قاپیده بهش گفتم سنگین ر ...

نه نمیشه قضاوت کرد بعضی ها هم‌پرو آن خیلی این دختره شاید اینجوریه بوده خلاصه مراقب باش ولی ممکنه حرفی که تو میزنی درست‌باشه