2777
2789

یه حس عجیبی دارم ، او زمانها که باردار بودم و بعدش هم که بچه ها تازه به دنیا اومده بودن ، فکر میکردم این روز خیلی دیر برسه ، خیلی از خودم دور میدیدمش ، ولی اون روز هم رسیدددد.... من فردا باید بعد از یه عالمه وقت دوری از کار برم سرکار ، حالم یه حال خاصیه ، استرس ، ناراحتی و هیجان و... باهم قاطی شده!

میترسم از پسش بر نیام ، دوتا بچه ای که هنوووز خیلی کوچیک هستن ، و بمن وابسته ان، دل تو دلم نیست ، نمیدونم چه اتفاق هایی قراره بیوفته! 

بچه هام عادت میکنن به دوری چند ساعته از من 🥲

دلتنگشون میشم ولی مجبورم و برای کارم تعهد خدمت دارم ، برای کارم زحمت ریاد کشیدم ، خیلی دوسش دارم ولی همش میترسم انرژی کم بیارم، خدایا خودت بمن کمک کن ، دل منو آروم کن ، مواظب گل های من باش ، به اونا هم آرامش بده که دور از من اذیت نشن ...😞

#‍ ۱-مهر-۱۴۰۲

#‍ الحمدلله علی کل حال

#‍ دختر و پسر قشنگ مامان🥰

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم معلمی؟

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

[QUOTE=]منم حال تو رو ۹ سال قبل داشتم تنم مور مور شد کامل میفهممت  اما خیلی خیلی راحتر از اون چیزی که ...[/ امیدوارم همینطور باشه ، چون خیلی نگرانم

بابت نگهداریشونم باید دیش مادربزرگشون بمونن 

سال بعد که بزرگتر شدن میرن مهد

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
آخی عزیزم اشکال نداره.انشالله ب زودی ب چیزی که دوست داری برسی

ممنونم از دعای خیرتون خیلی غمگینم من عاشق محیط کارم وبچه ها بودم واقعا حالم بده 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

[QUOTE=]در عوض من بعد چند سال کار با بچه ها امسال اول مهر بیکارم خیلی حالم بده خیلی غمگینم برام دعا کن گشایش ...[/QUOTE]

انشالله که میشه