2777
2789
عنوان

بچه داشتن خوبه یا بچه نداشتن؟

284 بازدید | 8 پست

دو ساله که ازدواج کردیم

من سی ساله و همسرم چهل ساله

با وجود اینکه بعضی رفتارای همسرم شدیدا رو اعصابمه و ناچارم خودمو باهاش تطبیق بدم، ولی همسرم خیلی دوستم داره و بهم ابراز علاقه میکنه

به این نتیجه رسیدم که باید بچه دار بشم ولی اون میگه برای مهاجرت اقدام کنیم و بعد بچه دار شیم و من علاقه ای به مهاجرت ندارم و دوست ندارم جای دیگه برم

علت اینکه به این نتیجه رسیدم که بچه دار بشم اینه که میترسم چند سال دیگه پشیمون بشم و اون موقع ناباروری بگیرم یا فاصله سنی همسرم با بچه خیلی زیاد بشه

جدیدا همسرم بهم میگه اگه بچه دار شیم عشق من نسبت به تو با اون تقسیم میشه و بعدا ازم شاکی نشی.

یعنی الان که همسرم بهم توجه و ابراز علاقه میکنه، ممکنه بعد بچه دار شدن علاقه اش کم بشه؟

با خودم میگم کاش همسرم کم سن تر بود و بیشتر زمان برای فکر کردن داشتم

نمیدونم منظور همسرت از این حرف چی بوده واقعا؟ اما من یه بچه دارم و تو ۲۹ سالگی من به دنیا اومد اما هیچی از علاقه و دوست داشتن همسرم به من کم نشده تازه بیشترم شده چون میگه تو مادر بچه من هستی و من عاشقتم و همیشه برام ارزش میزاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم منظور همسرت از این حرف چی بوده واقعا؟ اما من یه بچه دارم و تو ۲۹ سالگی من به دنیا اومد اما ه ...

منظورم از حرفام این بود که بعید میدونم علاقه و دوست داشتن همسرت با اومدن بچه نصف بشه مطمئن باش بیشترم دوستت خواهد داشت

نمیدونم منظور همسرت از این حرف چی بوده واقعا؟ اما من یه بچه دارم و تو ۲۹ سالگی من به دنیا اومد اما ه ...

شاید هدفش اینه که منو از بچه دار شدن منصرف کنه

یه بار رفته بودیم بیرون و همسرم دست منو گرفته بود، جلومون یه زن و شوهر بودن و یه بچه وسطشون بود که مرده دست بچه رو گرفته بود

شوهرم گفت اینا رو ببین، اگه ما هم بچه بیاریم من دیگه باید دست اونو بگیرم و عشقم تقسیم میشه، بعدا شاکی نشی، الان تمام توجه من واسه تو هست، فکراتو خوب بکن

همسرت بچه دوس نداره خلاص

پس چرا عاشق بچه های فامیله

چرا برای برادرزاده اش جون میده

والا میترسم به خواسته اش احترام بذارم و بچه نیارم  و سنم بره بالا و پشیمون بشم و اون موقع دیگه پشیمونی فايده نداشته باشه

عزیزم اگه واقعا میخوای مهاجرت کنی بزار بعد اون لاعقل بچتم محل تولدش تو اون کشور باشه ولی اگه نه نمیخ ...

اصلا علاقه ای به مهاجرت ندارم

ولی از سر همسرم نمیره و همش به فکر اینه که راهی پیدا کنه

حتی چند روز پیش بهش گفتم اگه بخوای بری، من نمیام تنها برو، اون ولی حرف منو شوخی در نظر میگیره 

میخواد مجبورم کنه زبان بخونم. زبان خوندن بد نیست ولی نه به قصد رفتن...