2777
2789
عنوان

تنگی نفس

208 بازدید | 22 پست

خانم ها تجربه اش رو داشتید یا کسی رو میشناسید که تو بارداری نفس تنگی و ترس و استرس از خوابیدن و خفه شدن داشته و اینکه بعد از بارداری این حس از بین میره یا باز اضطرابش با ادم میمونه

چقدر با تو خوشبختم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان هفته ۳۶ بارداری هستم و الان حدود ده روز هست که اینجوری شدم هم دکتر ریه هم دکتر قلب رفتم اما مشکلم حل نشده چشمام از بی خوابی درد مزکنه و میسوزه اما تا میخوابم احساس بدی بهم دست میده و مجبورم نشسته بخوابم

چقدر با تو خوشبختم  

من هفته ۲۲هستم

گاهی این حسو دارم

ینی بیشتر میشه😬🥺

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من هفته ۲۲هستم گاهی این حسو دارم ینی بیشتر میشه😬🥺

نه انشالله هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اذیت میشی میگن یوگا خوبه من الان اخرای بارداری هستم وگرنه حتما میرفتم

چقدر با تو خوشبختم  

[QUOTE=311265136]تو خونتون پرنده یا حیوون دیگه دارید؟ اگه آره ک از اونه (حساسیت زا هستن ) اگه نه ک من بی

نه نداریم سرما خورده بودم یه کوچولو اما بار روانیش الان داره اذیتم میکنه

چقدر با تو خوشبختم  
امیدوارم از من هم خوب بشه گاهی اوقات از خستگی دارم میمیرم اما نمیتونم بخوابم خیلی سخته

خواهر من حتی میترسید حمام بره باید یکی مینشست پشت در حمام حتی یه دوره قرص مصرف کرد میگفت هیچ شبی خواب نداشتم واقعا سخته خدا کمکتون کنه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

من از هفته ۳۰ تقریبا همینطور شدم

به شدت نفسم تنگ میشه

دکتر قلب رفتم

اخرم فهمیدم از معده هست

سعی کن دوساعت قبل از خوابیدن چیز سنگین نخوری

دوتا بالشت بزار زیر سرت

و قرص معده به دکتر بگو برات بنویسه