پسراریایی مدیر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 عنوان تنگی نفس | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست خانم ها تجربه اش رو داشتید یا کسی رو میشناسید که تو بارداری نفس تنگی و ترس و استرس از خوابیدن و خفه شدن داشته و اینکه بعد از بارداری این حس از بین میره یا باز اضطرابش با ادم میمونه چقدر با تو خوشبختم 1402/06/31 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسراریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 من از هفته ۳۰ تقریبا همینطور شدم به شدت نفسم تنگ میشه دکتر قلب رفتم اخرم فهمیدم از معده هست سعی ... قرص معده دکتر بهم داده هر روز صبح ناشتا میخورم غذا هم خیلی سعی میکنم کنترل کنمشما هم موقع خواب احساس بدی داشتید؟ الان زایمان کردید؟ یا قبل از زایمان خوب شد چقدر با تو خوشبختم
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 قرص معده دکتر بهم داده هر روز صبح ناشتا میخورم غذا هم خیلی سعی میکنم کنترل کنم شما هم موقع خواب احس ... نه من هفته ۳۴ هستمهمچنان شبها حس خفگی دارمتنگی نفسطبیعیهبچتون پسره؟نگران نباش بخاطر فسار بچه هست
پسراریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 نه من هفته ۳۴ هستم همچنان شبها حس خفگی دارم تنگی نفس طبیعیه بچتون پسره؟ نگران نباش بخاطر فسار ب ... نه دختر هستتنگی نفس رو دارم اما اون اضطراب خیلی کلافه ام میکنه گاهی دارم فیلم میبینم وسط فیلم استرس میگیریم در حدی که مجزور میشم از جام رلند بشم چقدر با تو خوشبختم
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 نه دختر هست تنگی نفس رو دارم اما اون اضطراب خیلی کلافه ام میکنه گاهی دارم فیلم میبینم وسط فیلم استر ... خب این همینهتنگی نفستپش قلباسترسمن وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابمحالمو بد میکنهولی دکتر قلب گفت نگران نباش بعد از زایمان درست میشع
پسراریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 خب این همینه تنگی نفس تپش قلب استرس من وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابم حالمو بد میکنه ... اره دقیقا از من همین هست دکتر قلب گفت مشکلی نداره دکتر ریه یه اسپری دهانی بهم داد اما باز مشکلم حل نشده چقدر با تو خوشبختم
پسراریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 من بارداری دومم هست با اینکه آسم داشتم اما قبلی اصلا اینجوری نشدم استرس داشتم اما نه این مدلی اما این یکی انگار نشسته روی قفسه سینه ام چقدر با تو خوشبختم
پسراریایی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 247 خب این همینه تنگی نفس تپش قلب استرس من وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابم حالمو بد میکنه ... انشالله که همه باردارها و من و شما به سلامتی زایمان میکنیم و این شبا رو به کل فراموش میکنیممرسی که وقت گذاشتی جوابم رو دادی حالم بهتر شد که یکی دیگه هم هست و درکم میکنه چقدر با تو خوشبختم
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 انشالله که همه باردارها و من و شما به سلامتی زایمان میکنیم و این شبا رو به کل فراموش میکنیم مرسی که ... خواهش میکنم گلمان شاللهاصلا بهش فکر نکنحتما دوتا بالشت بزار زیر سرتموفق باشی عزیزم