2777
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
من از هفته ۳۰ تقریبا همینطور شدم به شدت نفسم تنگ میشه دکتر قلب رفتم اخرم فهمیدم از معده هست سعی ...

قرص معده دکتر بهم داده هر روز صبح ناشتا میخورم غذا هم خیلی سعی میکنم کنترل کنم

شما هم موقع خواب احساس بدی داشتید؟ الان زایمان کردید؟ یا قبل از زایمان خوب شد

چقدر با تو خوشبختم  
قرص معده دکتر بهم داده هر روز صبح ناشتا میخورم غذا هم خیلی سعی میکنم کنترل کنم شما هم موقع خواب احس ...

نه من هفته ۳۴ هستم

همچنان شبها حس خفگی دارم

تنگی نفس

طبیعیه

بچتون پسره؟

نگران نباش بخاطر فسار بچه هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من هفته ۳۴ هستم همچنان شبها حس خفگی دارم تنگی نفس طبیعیه بچتون پسره؟ نگران نباش بخاطر فسار ب ...

نه دختر هست

تنگی نفس رو دارم اما اون اضطراب خیلی کلافه ام میکنه گاهی دارم فیلم میبینم وسط فیلم استرس میگیریم در حدی که مجزور میشم از جام رلند بشم

چقدر با تو خوشبختم  
نه دختر هست تنگی نفس رو دارم اما اون اضطراب خیلی کلافه ام میکنه گاهی دارم فیلم میبینم وسط فیلم استر ...

خب این همینه

تنگی نفس

تپش قلب

استرس

من وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابم

حالمو بد میکنه

ولی دکتر قلب گفت نگران نباش بعد از زایمان درست میشع

خب این همینه تنگی نفس تپش قلب استرس من وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابم حالمو بد میکنه ...

اره دقیقا از من همین هست

دکتر قلب گفت مشکلی نداره دکتر ریه یه اسپری دهانی بهم داد اما باز مشکلم حل نشده

چقدر با تو خوشبختم  
خب این همینه تنگی نفس تپش قلب استرس من وقتی میاد سراغم نه میتونم بشینم نه بخوابم حالمو بد میکنه ...

انشالله که همه باردارها و من و شما به سلامتی زایمان میکنیم و این شبا رو به کل فراموش میکنیم

مرسی که وقت گذاشتی جوابم رو دادی 

حالم بهتر شد که یکی دیگه هم هست و درکم میکنه

چقدر با تو خوشبختم  
انشالله که همه باردارها و من و شما به سلامتی زایمان میکنیم و این شبا رو به کل فراموش میکنیم مرسی که ...

خواهش میکنم گلم

ان شالله

اصلا بهش فکر نکن

حتما دوتا بالشت بزار زیر سرت

موفق باشی عزیزم