2777
2789

دیروز که ازم تست افسردگی گرفتن و نتیجه این شد افسردگی حاد دارم و اصطراب اجتماعی شدید امروز صب مامانم با داد و بیداد بلندم کرد گف مشاورا الکی به همه میگن افسرده ای تا پول بگیرن نخواب تا افسرده نباشی من شبا از غم نمیتونم بخوابم صبا میخوابم دس خودم نیس قلبم میترکه ولی این زن اونقد بد بهم گف من اونو دوسم میدونستم گف بچه هامو مریض میکنی از اول اذیتی بودی الانم بزرگ شدی باز اذیتمون میکنی منو بابات پیر کردی بعد منم حامله بود گف تو باعث شدی پسرم بیوفته درحالی که خارج رحم بود ی زمانیم خیلی حالم بد بود بابام میگفت برو خودتو بکش فک نکن ی ذرم گریه میکنیم بعد از ی طرف شوهرمم ادم بدیه خیانت کرد بهم و پشت خانوادشو گرفت خیلی غمگینم حتی وسایل خریدم قسطی پول ندارم قسطشو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر ناراحت کننده،،،،ول کن حرف همه آدمای  اطرافت رو،میدونم سخته دوست من ولی سعی کن اول حالت خوب بشه بعد برو سرکار،روزا برو پیاده روی،آهنگ شاد گوش کن.یه دلخوشی واسه خودت جورکن،کتاب بخون،برقص،خیال بافی کن

منم همینطور

چند وقت پیش پام شکست هیچکس باهام تا مطب دکتر که دور هم بود نیومد پاهام به حدی درد داشت که زمین میزاشتم اشکم در میومد نمیدونم چجوری از خیابونا رد شدم اونجا بود فهمیدم هیچکسو ندارم و چقدر بدشانسم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
وای چقدر ناراحت کننده،،،،ول کن حرف همه آدمای  اطرافت رو،میدونم سخته دوست من ولی سعی کن اول حالت ...

خیلی ناراحتم کاش لال بشه لاقل نگاهاشو ببینی دلت میلرزه نمیدونم دردش چیه

نمیدونم چرا مادرا اینقدر بد ذات شدن جدیدا

البته روی صحبتم با مادر نفهم خودمه

در واقع حالم از خانوادم بهم میخوره

همیشه خوشیامو بهم زدن

دیر فهمیدم ولی بلاخره قبول کردم مزخرف تر از اینا خودشونن هیچ کسی دیگه برام عزیز نیس جز خودم

بمیرنم برام تفاوتی نداره

شما هم خودتو دوست داشته باش ، مطمئن باش روحیتم بهتر میشه

وای چقدر ناراحت کننده،،،،ول کن حرف همه آدمای  اطرافت رو،میدونم سخته دوست من ولی سعی کن اول حالت ...

اره پول ندارم برم درمان از این زنم پول بکیرم غر غراش تمومی نداره