2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بزرگه ؟ اگه بزرگه عمل داره ولی خب راه ساده آب زیاد 

و خاکشیر صبح ناشتا 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
عرق سنگاب عرق خارشتر قطره سنگل تهران هستید؟ آدرس یه عطاری با دکتر سنتی بدهم بهتون؟ یه پودر د ...

نه عزیزم خوزستانم اینایی که گفتی مصرفشون چجوریه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
بزرگه ؟ اگه بزرگه عمل داره ولی خب راه ساده آب زیاد  و خاکشیر صبح ناشتا

اره میگن بزرگه ولی فعلا سنوگرافی نکرده شوهرم

اول سنگ شکن ، دوم عمل 

اولین ۳ بار انجام دادم 

عملم یبار ،هنوزم سنگ دارم 😂

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
اره میگن بزرگه ولی فعلا سنوگرافی نکرده شوهرم

تا سونوگرافی نره چطوره فهمیده بزرگه؟ 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
وا چجوری میخوای بکشی بیرون برو دکتر دارو میده دیگه

شوهرم داره عزیزم رفت فقط شیاف دادن بهش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز