nazy_mdr مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7 عنوان برای تغذیه دبستان ودبیرستان برای مدرسه چی بزارم 129 بازدید | 8 پست برای تغذیه دبستان ودبیرستان چی بزارم 1402/06/31 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماوی۱ عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2680 نان تست با نوتلا و گردو و میوه نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53949 هرچيزي ك هرسال ميزاشتين😅والا صبحي سر تغذيه مدرسه اينحا بهم پريدنبراي همين ديگه توبه كرزم 💕
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17665 ساندویچ همبرگر خونگی یا مرغ . فلافل . الویه خونگی باشن همشون ... انواع مغز . انواع میوه . قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
هانا1367 عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1157 من معمولا برای دخترم لقمه نان و پنیر و گردو یا پنیر و خرما یا ماست چکیده میذارمکیک ساده با شیر میوه هم تو ظرف چاشتش میذارم معمولا سیب یا موز
arezo_20 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2667 الان منوی غذایی بزارم جلوت شما همشو عمل میکنی یا دهنده بی منت😌😉
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17601 مدرسه بچه من که لیست تغذیه میده خوراکی های قند و چربی دار و مضر که کلا ممنوعه مثل انواع پفک و چیپس و کیک و ابمیوه صنعتی و… بیشتر لقمه های نون و پنیر و…. انواع مغز ها، اسنک و ساندویچ های خانگی و … انواع میوه های فصل ، ابمیوه طبیعی شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
nazy_mdr مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7 ممنون از تمام دوستان پارسال که براشون متنوع هم میزاشتم نمی خوردن فقط فست فودی می خواستند سر صبحی هم سخته درست کردنش