2789
عنوان

۲۹سالمه

442 بازدید | 38 پست

سه سال ازدواج کردم تازه باردارم😭

ب نظرتون سنم بالا نیست؟؟؟؟؟

دوستام همه از ۲۰سالگی مامان شدن 

خیلی نگرانم چون سابقه یه سقط هم دارم و بارداریم سخته خیلی. 😭😭😭😭😭

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۹ کجا بالاس اخه تازه موقشه...اصلا گرمی نخور زرشک و هویج و جیگر ممنوع برای اطمینان ۳ ماه اول رابطه نداشته باش استرسم به خودت وارد نکن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم مرتب زیر نظر پزشک باش تا ترست برطرف شه

انقد نگرانی برای بچت خوب نیست

بیخیال باش ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد

گوشی هم زیاد دست نگیر امواج گوشی و اینترنت برای مغز جنین ضرر داره💚

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!

تو خودت رو با خودت مقایسه کن

مم ۳۰ سالمه دوتا بچه دارم و سومی رو باردارم ولی دیپلم دارم تازه دارم پیام نور روانشناسی میخونم  اما دوستام فوق دارن هرکدوم شغل خودشون رو دارن یا تجربه حضور توی جامعه خیلی بیشتر از من دارن با اینکه یا مجردند یا تازه ازدواج کردن یا یه بچه دارن

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
ن عزیزدلم چ نگرانی همه چی اوکیه  

نگران نی نیم هستم دلم میخاس الان بچم حداقل یک سالش بود 😭

خیلی داره برام سخت میگذره 

خانواده شوهرمم واقن اذیتم میکنن

عزيزم ٣٦ سالمه هنوز ازدواج نكردم و تصميم دارم يك سال اول ازدواج بچه دار نشم!😐😐😐😐

اطرافيانم بالاي ٢٦ ازدواج كردن و التي بعد از ٥، ٦ سال هركدوم تازه به فكر اقدام و بچه ان!

الانم دوتا ٣٣  و ٣١ ساله داريم كه ني ني شون كمتراز ٥ ماهِ ب دنيا اومده!

٢٩ سالگي و اينهمه استرس خيلي عجيبه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
۲۹ کجا بالاس اخه تازه موقشه...اصلا گرمی نخور زرشک و هویج و جیگر ممنوع برای اطمینان ۳ ماه اول رابطه ن ...

ممنونم 

بارداریم ب سختی میگذره 

نگران نی نیم هستم دلم میخاس الان بچم حداقل یک سالش بود 😭 خیلی داره برام سخت میگذره  خانواده ...

عزیزم انشالله بچت ک ب دنیا اومد زودی یکی دیگ بیار

تازه مامانایی ک سنشون از ۲۵ بالاتره دیرتر پیرمیشن

من اینو دیدم ک میگم 

منم ۲۹ سالمه، ۴ ساله ازدواج کردم، هنوزم باردار نیستم، معلوم نیست کی هم بشم ولی حتی اگه تو ۴۰ سالگی ام باردار بشم این فکرا رو‌نمیکنم و با این حرفا خودمو اذیت نمیکنم، سن فقط یه عدده ادم همیشه میتونه روحیه سالم و شاد خودشو حفظ کنه

خیلی ها رو دیدم تو سن بالا روحیه شون از صدتا نوجوون بهتره، و هستن ادمایی که تو ۲۰ سالگی احساسشون مرده و حس میکنن پیر شدن.

عمر و زندگی هم که دست خداست. پس لازم نیست خودتو با بقیه مقایسه کنی و خودتو اذیت کنی، به جاش خداروشکرکن که میتونی مامان بشی و از این نعمتت شاد و سپاسگزار باش رفیق❤️

هرکسی زندگی خودشو داره  این حرفا چیه  خب شما اهداف دیگه ای داشتین حتما  مقایسه درس ...

نه هدفی نداشتم وضعیت مالیمون بد بود 

اطرافیانم چون همه با سن کم ازدواج کردن من اینطور استرس گرفتم