2789
عنوان

۲۹سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 38 پست
منم ۲۹ سالمه، ۴ ساله ازدواج کردم، هنوزم باردار نیستم، معلوم نیست کی هم بشم ولی حتی اگه تو ۴۰ سالگی ا ...

👌🏻

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
نه هدفی نداشتم وضعیت مالیمون بد بود  اطرافیانم چون همه با سن کم ازدواج کردن من اینطور استرس گر ...

چون داری مقایسه می کنی اینجوری داری خودت اذیت می کنی 

توجه نکن مسیر خودت رو برو 

هر کسی راهش جداست

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه هدفی نداشتم وضعیت مالیمون بد بود  اطرافیانم چون همه با سن کم ازدواج کردن من اینطور استرس گر ...

اهمیتی نداره 

هر کسی یجور زندگی داره، خودم زود ازدواج کردم چون شرایط خانوادگی خوبی نداشتم

همینجا خانمها بالای 40 هنوز مجردن یا تازه ازدواج کردن 

عزيزم ٣٦ سالمه هنوز ازدواج نكردم و تصميم دارم يك سال اول ازدواج بچه دار نشم!😐😐😐😐 اطرافيانم بالا ...

اخه من سقط داشتم اطرافیانم همه با سن خیلی کم ازدواج کردن و بچه هاشون بزرگ 

استرسم بیشتر ب خاطر خانواده شوهرمه دهنشون باز میکنن همه چی میگن 

نمیدونم بخدا استرس و فشار رومه😭

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

عزیزم انشالله بچت ک ب دنیا اومد زودی یکی دیگ بیار تازه مامانایی ک سنشون از ۲۵ بالاتره دیرتر پیرمیشن ...

واییی خیلیبارداریم سخت میگذره این یه دونه خدا بهم بده بسمه

منم ۲۹ سالمه، ۴ ساله ازدواج کردم، هنوزم باردار نیستم، معلوم نیست کی هم بشم ولی حتی اگه تو ۴۰ سالگی ا ...

بخدا من خیلی دختر شادی بودم ک سن برام اصن مهم نبود ازدواج کردم بخاطر خانواده شوهرم دختر افسرده ای شدم ک همش فشار و استرس رومه😭

اخه من سقط داشتم اطرافیانم همه با سن خیلی کم ازدواج کردن و بچه هاشون بزرگ  استرسم بیشتر ب خاطر ...

ميدونم محيط خيلي تاثير ميذاره

حس ميكنم يكي از دلايل سقطت هم همين استرس زيادت بوده

عزيزم خودت و با كسي مقايسه نكن اتفاقا الان سن تو از ي دختر زير ٢١ سال براي بارداري خيلي امن تر و مقاوم تره

درمورد خونواده شوهرت هم خب فرهنگشون دراين حدِ نذار بي فرهنگيشون اذيتت كنه

روحيت و شادِ نگه دار سعي كن كمتر ببينيشون و اگه شرايطش و داري برو كلاس يوگا عااااليه براي سلامتي خودت و ني ني نازت

پيشاپيش بهت تبريك ميگم و اميدوارم ي ني ني سالم و ناز به موقع بياد تو بغلت انقدرررر از شب بيداريا و شير دادن و چهار دست و پا راه رفتن و جيغ زدناش خسته شي كه بياي تاپيك بزني وااااي ايكاش ديرتر بچه دار ميشدم اعصاب نمونده برام😂😂😍😍🌹🌹

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
بخدا من خیلی دختر شادی بودم ک سن برام اصن مهم نبود ازدواج کردم بخاطر خانواده شوهرم دختر افسرده ای شد ...

به خانواده شوهر چیکار داری دختر

خودت و زندگیتو بچسب، ولشون کن، به خاطر هیچکس به خودت استرس وارد نکن، سلامتی خودت و تودلیت الان از هرچیزی تو دنیا مهمتره

نمیدونم چرا دخترا بعد ازدواج انقد دنبال حاشیه میگردن و حرف و حدیث و خانواده شوهر انقدر براشون مهم میشه، این حاشیه ها فقط روح و روانتو داغون میکنه، مهم خودتی و همسرت و بچت، به خودت، زندگیت و اهداف خودت بچسب، بقیه رو بیخیال شو، همه حاشیه ن عزیز من

چقد دیدن امضات حالمو خوب کرد❤️ خیلی خوشبختن کسایی که میتونن به بقیه امید بدن توام خوشبختی رفیق😉❤️

ديدي گفتم امضاي من و فقط كسايي كه خدا ميخواد بهشون ي نشونه بده ميبينن😍😍😍انقدر قلبت مهربونه كه خدا خواست بهت بگه زودي همههه چي درست ميشه

كامنتت واقعا حس خييييلي خوبي بهم داد ازت ممنونم🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏خداياشكرت كه اين رفيق خوش قلبم به خواسته ي قلبيش رسيده و به زودي بهش اطلاع ميدي🌹🌹🌹🌹

ميدونم محيط خيلي تاثير ميذاره حس ميكنم يكي از دلايل سقطت هم همين استرس زيادت بوده عزيزم خودت و با ...

ممنونم از دعای قشنگت مرسی ک با حرفات ارومم کردی❤️🌹😍

ممنونم از دعای قشنگت مرسی ک با حرفات ارومم کردی❤️🌹😍

من واقعيت هارو گفتم مامانِ مهربون🌹🌹🌹

ديدي گفتم امضاي من و فقط كسايي كه خدا ميخواد بهشون ي نشونه بده ميبينن😍😍😍انقدر قلبت مهربونه كه خدا ...

ممنون عزیزدلم😍💋🙏

وااقعا دیدن امضا و کامنت توام حالمو خوب کرد💋❤️

ممنونم که انقدر مهربونی

خداروشکر به خاطر وجود ادمایی مثل تو🥺❤️

خداروهزاران مرتبه شکر

از ته ته ته دلم برات از هرچی تو دنیا میخوای بهترینشو ارزومندم❤️🤲

ممنون عزیزدلم😍💋🙏 وااقعا دیدن امضا و کامنت توام حالمو خوب کرد💋❤️ ممنونم که انقدر مهربونی خدارو ...

🥺🥺😍😍🌹🌹🙏🙏من غششششش🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍خداياشكررررت