2777
2789
عنوان

شوهر گوهر

219 بازدید | 6 پست

من ۴ سال عقدم بدون هیچ توقعی .

با کلی نیاز و توقع تودلم مثل هر دختری . انتظار دارم از شوهرم.ولی مراعات حالشو میکنم.  میگم زندگی بالا پایین داره عیب نداره این چیزا مهم نیست.

مثلا یه آرایشگاه رفتن رو سال به سال میرم .ولی لباس و اینا اصلا  تفریح اصلا.

فقط کلفتی خونه مادر شوهر.

دوتا دختر مجرد یکی ۴۷ یکی ۳۷ و یه برادر ۴۵ سال مجزد داره شوهرم.من تمام کارهای خونه آشپزی ظرف خونه و....خرید و...بامن بود.

حقوق شوهرم دستشون کیف میکردن.

یه موتور ام برا شوهرم خریدم با شوهرم و موتورش میرفتن بیرون تپ.من میذاشتن خونه کلفتی

طلا مجردی رو فروختم پول دادم.

بدون اینکه حتی توقعی نیازی چیزی داشته باشم.

حتی نفقه هم نمی‌داد.

لباس کاراشو هرروز با دستم میشستم لباسشویی داشتن.

هرروز باهام دعوا نیفتادن منو میزدن. قرص ب خوردم میدادن.

دیگه چندماهی وحشی تر شدن با چاقو و..حمله میکنن.

شوهرم پشتم‌نبود.مثل اونابود. همش بدگویی منو میکرد حتی ب دروغ.

توهین میکردن تهمت میزدن.پشت سرم‌حرف میزدن

تخم شک تودل شوهرم میکاشتن و...

حتی برای بیرون بردن خودم باید ب شوهرم التماس و گریه زاری میکردم ک منو نمی‌برد کتک و دعوا و...

حتی شبایی ک مریض میشدم برا پریودی نمیتونستم حرکت کنم فشارپایین میشم.منو بلند نمیکرد یه دکتر ببره. تا خواهرش پریود میشه بغل میزنه میبره دکتر. 

من ساکت هیچ حرفی نمیزدم.تا الانم حرفی نزدم. 

خودشون روی خودشونو ب داداششون نشون دادن ک الکی درمورد حرف میزنن. چشمشون دنبال مال برادره.

راضی نیستن من زنش باشم.زن پولدار میخاستم ک بهشون رسیدگی کنه.

با این همه مسائل شوهرم بمن میگه طلاقت بدم.یکی دیگه بگیرم

بدردم نمیخوری بیلیاقتی

تو به خودت نمیرسی زشتی 

گفتم طلاقم بدی یکی دیگه ببری؟جواب خوبیای من اینه؟ فکر میکردم با این همه خوبی و از خود گذشتگی عزیز میشم. نمیدونستم خار میشم. نمیدونستم قدر نشناسی.

این تویی ک بی لیاقتی لیاقت خوبی منو نداری

.بعدشم بخودم نمیرسم؟ چون به من پولی نمیدی همش از من چاپیدی.

انقدر قشنگم ک همه میگن حیف شدی.

اگه  زشت بودم چرا منو گرفتی پرو.

خیلی بیشرفن بی وفا آن مردا.

شوخی میکنی؟؟ چند سالته 

چرا اینقدر خودتو خار کردی و کلفتیشونو میکنی 

بگو طلاقم بده خودتو راحت کن بابا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی میکنی؟؟ چند سالته  چرا اینقدر خودتو خار کردی و کلفتیشونو میکنی  بگو طلاقم بده خودتو ...

۲۴ سالمه ۴ سال عقدم. ن بخدا جدی گفتم  چرا الکی بیام حرف بزنم. دیگه همدمی برام نمونده ک میام اینجا صحبت. 

اینا هم میام بعضیا مسخرم میکنن فکر میکنن الکیه بهم توهین و هزار‌چیز میگن.

تاپیک های قبلیمو بخونی میفهمی

هنوزم دیر نشده 

از الان دیگه عوض شو

از الان خودتو بالا بگیر 

دیگه تو خونه ی مادرشوهر کار نکن 

از جات تکون هم نخور

با شوهرت برو با شوهرت بشین با شوهرت بلند شو

تنها نرو 

ماهانه ازش پول بخواه 

بگو میخوام برم آرایشگاه 

بگو میخوام مانتو بخرم 

دیگه از طرف خودت پولی نده بهش و باهاش راه نیا

پولاشو خرج کن نزار پولی براش بمونه برای خانوادش خرج کنه 

هنوزم دیر نشده  از الان دیگه عوض شو از الان خودتو بالا بگیر  دیگه تو خونه ی مادرشوهر کا ...

طلای آخرم رو فروخت این هم رحم نکرد. هی میره برا خونشون صبح نون میگیره  و میوه و صبحونه میخره و......

میگه خب میایم باید چیزی بخریم.

نمیام  خب

اومدم هم چیزی نمیخورم.

بیرون هم‌برم پول بدم بهم صبحونه میدن والا بیرون بهتره .بدون منت