2777
2789
عنوان

زندگ یکنواخت

71 بازدید | 15 پست

یه دختر ۲۰ ساله هستم که کنکور دادم و به اون چیزی که میخواستم نرسیدم اما با این حال منتظر نتایج هستم ، در سه ماه تابستونی که گذشت هیچکاری نکردم نه کلاسی رفتم ، نه مسافرتی ، نه تفریح خاصی، یا فیلم میدیدم و کتاب میخوندم یا پیاده روی ، به نظرم زندگی خیلی کسل کننده ای دارم ، دیگران هم ظاهرشون از من بهتره هم تفریحاتشون ، احساس غربت میکنم ، مثل یه مریخی که ۳ ساله تو خونه بوده و الان تازه وارد اجتماع شده من حتی پول تو جیبی هم ندارم، هرچی بخوام باید از صافی پدر و مادرم رد بشه و برام بگیرند ، تا حالا با هواپیما و قطار هم مسافرت نرفتم ، پدر و مادرم همه تلاششونو میکنن ولی کارمندن و خب .... ، و من احساس غمگینی میکنم و کسی منو درک نمیکنه آیا شما هم همینطور هستید؟ چه کنم؟( البته کلاس هارو به خاطر اینکه هرکاری رو میخواستم شروع کنم بیش از ۳ ماه طول میکشید نرفتم ،گفتم اول نتایج بیاد) 

واقعا تف تو این زندگی

این زندگی نیس بردگیه

ماهم زندگی نمیکنیم فقط زنده ایم

ن سفر ن تفریح ن خرید

پوووف کاش پول داشتم ازاین خراب شده میرفتم افسرده ام بقران هرچقد تلاش میکنیم ب هیچی نمیرسیم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر هستی؟ چرا دنبال کار نمیگردی ؟

دوست عزیز چون همه ویژگی هامو گفتم ممکنه شناخته بشم از شهرهای مرکزی ایران هستم ، خب چون اگه بگم میگن برا چی تو که هرچی میخوای داری ، و تازه نمیدونم کجا قبول میشم اول باید تکلیفم مشخص بشه برا سال بعد

دوست عزیز چون همه ویژگی هامو گفتم ممکنه شناخته بشم از شهرهای مرکزی ایران هستم ، خب چون اگه بگم میگن ...

اینکه میگی ممکنه شناخته بشی عجیب بود واسم ! مگه چی گفتی ؟! بگذریم.....

کی نتیجه کنکور رو اعلام میکنن؟

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
واقعا تف تو این زندگی این زندگی نیس بردگیه ماهم زندگی نمیکنیم فقط زنده ایم ن سفر ن تفریح ن خرید ...

دقیقا داشتم فکر میکردم اینکه میگن رونالدو کلی تلاش کرد تا به اینجا رسید ، منم کلی درس خوندم و تلاش کردم اما رقابت زیاده و زیاد جای رشد نیست💔

نمیدونم همینطوری گفتم ، اونطور که اعلام شده حدودای ۱۵ مهر 

خب شما که سه ماه رو گذروندی، ۱۵ روز دیگه هم روش. همون پیاده روی و.... رو ادامه بده. ولی هرجا به سلامتی دانشجو شدی پیشنهاد میکنم از همون ابتدا فکر شغل باش و همزمان با تحصیلت کار کن تا به لحاظ مالی مستقل بشی.

خب شما که سه ماه رو گذروندی، ۱۵ روز دیگه هم روش. همون پیاده روی و.... رو ادامه بده. ولی هرجا به سلام ...

بله خب قاعدتا چاره ی دیگه ای هم نیست😅 ، به نظرتون چه شغل هایی مناسبه؟ بهم پیشنهاد شده تو قلم چی با حقوق ثابت ۴ تومن ماهانه و متغیرش هم بستگی به خودم داره ولی حساب کردم در روز  حداقل۴ ساعت وقتمو میگیره و رد کردم( با وجود دانشگاه میگم)

بله خب قاعدتا چاره ی دیگه ای هم نیست😅 ، به نظرتون چه شغل هایی مناسبه؟ بهم پیشنهاد شده تو قلم چی با ...

چرا پیشنهاد شغلی رو رد کردی؟! 

شغل بهتری سراغ داری؟! 

مهم اینه که یه شغل آبرومند و متناسب با جایگاه خانوادگی و اجتماعی خودت داشته باشی. قلم چی که خوب بود!

چرا پیشنهاد شغلی رو رد کردی؟!  شغل بهتری سراغ داری؟!  مهم اینه که یه شغل آبرومند و متناس ...

آخه به مامانم گفتم یه اخمی کرد و گفت حالا بذار نتایج بیاد اول ، و چون یکم ارتباطاتم ضعیف و اونجا باید بازاریابی کنم گفتم شاید مناسب نباشه ، حالا فوقش دوباره بهشون میگم میخوام بیام

آخه به مامانم گفتم یه اخمی کرد و گفت حالا بذار نتایج بیاد اول ، و چون یکم ارتباطاتم ضعیف و اونجا بای ...

یکم آدم رویا پرداز و کمالگرایی هستم دوست داشتم درآمدای بالایی داشته باشم ، یه جورایی قانع نیستم😕

یکم آدم رویا پرداز و کمالگرایی هستم دوست داشتم درآمدای بالایی داشته باشم ، یه جورایی قانع نیستم😕

کمالگرایی گاهی مانع پیشرفت میشه. باید از کم شروع کنی تا به اوج برسی. پله پله بالا برو. فعلا اون پیشنهاد رو توی ابنمک نگه دار تا ۱۵ روز دیگه. شاید شهر بزرگتری قبول شدی و اونجا باید دنبال شغل باشی.

شهر بزرگتر فرصت شغلی بیشتری هست. ضمنا کمتر هم شناخته میشی😉😁