2777
2789
عنوان

خدا بابام رو انصاف بده 😑

183 بازدید | 19 پست

قرار بود تو یه مدرسه غیر انتفاعی برم تدریس کنم برای پایه چهارم البته قرار بود هفته ایی سه بار برم اون مدرسه یه چیز های یاد بگیرم بابام گفت نرو پول کمی میدن 😐

قرار بود فردا روز اول کاریم باشه یک مهر 😑😑😑🥲

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای داشتن شغل دولتی، نباید تو برای اونا تعیین تکلیف کنی یا بگی پول کمه، اینو نمیخوام، اونو نمیخوام...

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

چقد میدادن مگه

اینجا کم میدن 😐 فکر کنم ۲میدادن یا ۳ نمی‌دونم دقیق 

نپرسیدم که 

معلم ورزش و قرآن هم جدا بود 😐 پنج شنبه و جمعه هم تعطیل 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اینجا کم میدن 😐 فکر کنم ۲میدادن یا ۳ نمی‌دونم دقیق  نپرسیدم که  معلم ورزش و قرآن هم جدا ...

چقدرررر کم ارزش ندارع

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
برای شغل دولتی داشتن نباید تو برای اونا تعیین تکلیف کنی یا بگی پول کمه، اینو نمیخوام، اونو نمیخوام.. ...

شغل دولتی نبود که 😐

اینجا کم میدن 😐 فکر کنم ۲میدادن یا ۳ نمی‌دونم دقیق  نپرسیدم که  معلم ورزش و قرآن هم جدا ...

برو ریاضی تذریس کن فردا همه اولیاها میریزن سرت که به دخترم ریاضی بگو

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
خب برو گلم  بگو من تجربه کسب میکنم پولش مهم نيست

وقت تموم شد .فردا اول مهره

برو ریاضی تذریس کن فردا همه اولیاها میریزن سرت که به دخترم ریاضی بگو

تدریس ریاضی انجام میدم خصوصی