2777
2789
عنوان

خانوما عطر مو استفاده میکنید؟

12858 بازدید | 45 پست

مورو خشک میکنه آیا؟ 

بجز عطر مو برا اینکه همیشه خوشبو باشید چیا استفاده میکنید؟ 

منظورم اینه برند بگین

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه عطر مو شاین دار کارتیه رو میگیرم و میزنم...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

من شنیدم بوش ماندگار نیست و فایده ای نداره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یکی لایکم میکنه

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

بوش ماندگار نیست اصلن همون لحظه ک میزنی بو میده بعدش میره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

من ماسک موی بعد حمام سوپکس میزنم جدیدن خوبه ولی بوش نمیمونه نرم میکنه یکم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
من ماسک موی بعد حمام سوپکس میزنم جدیدن خوبه ولی بوش نمیمونه نرم میکنه یکم

به موهای خودم میزنم به موهای دخترمم میزنم شوهرمم یاد گرفته اونم میزنه   

الکل داره دیگه.. حتما خشک می کنه. نه من استفاده نمی کنم. همون نرم کننده بو داره به همون اکتفا می کنم. 

کنجکاوی جنسی بچه تبدیل به چیز ناجوری نشه!! در این مورد با هم حرف زدیم راهکار دادیم... بچه دارها حتما این تاپیک هم بیایید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12057698/کنجکاوی-جنسی-بچه-تبدیل-به-چیز-بدی-نشه-اگه-کسی-بهش-دست-درازی-کرد-بهم-بگه-الکی-حسا?postId=310664553