2777
2789
عنوان

ناخنتون مربع کاشت میکنید یا گرد یا تیز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشت فقط مربعی دوست دارم از بادومی خوشم نمیاد شبیه پای مرغ میشه انگشت های آدم تیز تیزم که میشه انگار دست جادوگر شهر اوزه🤣🤣🤣 البته قصد بی احترامی به ناخن های مبارک بقیه ندارم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مربع

کاشت نمیکنم ناخن‌های خودم همیشه سوهان کشیده و تمیزن

ژلیش میکنم ک بین ژلیشم باید فاصله داشته باشه، 

مثلا دو بار ژلیش میکنم، یک ماه نمیکنم بعد ماه بعد دوباره... 

اون یک ماهو هیدرودرم استفاده میکنم... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

این دفعه میخوام برم ژلیش اینو میزنم کیوته🥺

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کاشت این ماهم اینه...

الان کاشت مربع و کوتاه و مینمال خیلی مد شده...

البته بستگی به فرم دستاتم داره...

من الان حدود ۲ سالی هست ک مرتب ناخن هام کاشته...

فرم های تیز و با رنگای جسغ هم قبلا میزدم ولی خیلی زود دلمو زد برا همین همین شکلیش کردم ...

ک هم برا سرکار صبحم صاحب کارم بهم گیر نده و هم اینکه وقتی میخوام برم سالن مژه و پرسینگ مشکلی برام پیش نیاد...

و زیاد ناخن هام اذیتم نکنن...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...