2777
2789

سلام.

پسر من امسال بعد از ظهری شده.

اصلا دوست نداستم ولی مجبور شدم به خاطر خوبی مدرسش.

بچه هاتون ناهار میخورن و میرن؟

صبح زودبیدارش میکنید که صبونه و ناهارش فاصله داشته باشه؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم من پسرم امسال پیش هس.فقط تایم ظهره از دوشنبه میره.بله صبح ساعت ۸ ۹ بیدار میشم نهار درس میکنم ک نهار بخوره..میوه ای کیکی بیسکویتی اجیلی میزارم واسش ببره.البته پسر من همون ۱۱ اینجوریا بیدار میشه دیگه مستقیم بش نهار میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پسرم امسال پیش هس.فقط تایم ظهره از دوشنبه میره.بله صبح ساعت ۸ ۹ بیدار میشم نهار درس می ...

ان ساءالله  موفق باشه

پسر منم دیر بیدار میشه.

صبونه و نهارش یکی میشه در اصل.

ولی گفتم مثلا ۹ بیدارش کنم. صبونه بخوره. درس بخونه تا ۱۱ونیم.

۱۱ونیم  نهار بخوره و بره مدرسه.

بعد از ظهری خیلی بده.

همیشه صبح بوده.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ان ساءالله  موفق باشه پسر منم دیر بیدار میشه. صبونه و نهارش یکی میشه در اصل.  ولی گفتم ...

قربونت همچنین...گناداره بیدارش نکن 🥹عزیزم عاقبت بخیرباشه .هرطورصلاح میدونی .

قربونت همچنین...گناداره بیدارش نکن 🥹عزیزم عاقبت بخیرباشه .هرطورصلاح میدونی .

درس نخونه؟؟

😄

کلاس هفتمه

بعد از ظهری خیلی سخته

من سال گذشته و امسال بعدازظهر یه ناهار میخوره بعد کمی هم براش میوه وتنقلات میزارم

ممنونم

موفق باشع

دخترم. صبح میره باشگاه ،بعد نهار بعدمدرسه.دهنش سرویسه🤐

عزییزم😊

موفق باشه ان شاءالله

اها ماشاءالله بزرگه فکردم اول دومه 😄

ماشالله به جونت عزیز دلم😘