2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست
اره این پاس میده ب اون اون پاس میده ب این والا دیگه خسته شدم هی برو مطب برو بیمارستان برو سونو دیگه ...

اره اونو‌راست میگی بخدا منم خسته شدم از بس رفتم اومدم الان مال من نمیدونم‌کی‌برمیداره حالا بهم گفت شنبه بیا بعد دکتر بیهوشی اینا ببینه تورو‌بعد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اونو‌راست میگی بخدا منم خسته شدم از بس رفتم اومدم الان مال من نمیدونم‌کی‌برمیداره حالا بهم گفت ش ...

کلا آدمو اسیر میکنن بخدا میگم کاش کیسه ابم پاره شه اورژانسی عمل شم راحت شم ازدست اینا والا بخدا 

کلا آدمو اسیر میکنن بخدا میگم کاش کیسه ابم پاره شه اورژانسی عمل شم راحت شم ازدست اینا والا بخدا  ...

اره بابا فقط الکی پول میگیرن

الان شکم دردم شروع شد بعدشم خیلی تکرار ادرار دارم شمارو نمیدونم ببخشید از پشت بهم زور میاد فقط 

اره بابا فقط الکی پول میگیرن الان شکم دردم شروع شد بعدشم خیلی تکرار ادرار دارم شمارو نمیدونم ...

وای نگو ک این تکرر ادرار منو کشته حالا ازدیروز ببخشیدا رنگ ادرارم انگاری کمی سرخ شده حالا نمیدونم خونه یان منم دیروز شکم درد داشتم انروز فعلا ک خبری نیس ولی کشاله های رونم شدید درد میکنه

وای نگو ک این تکرر ادرار منو کشته حالا ازدیروز ببخشیدا رنگ ادرارم انگاری کمی سرخ شده حالا نمیدونم خو ...

ایی مثل من دیه دیوونه میشم میگم اصلا میمونم تو دستشویی از روی حرص اخه چقدر بیخشید فقط یه قطره دو‌قطهره یجوری‌میاد‌انگاریدچقدزه

اره خیلی دارم  ۳۸هفته ۳روز‌هست خوبه عزیزم قشنگ تکون میخوره‌مال شما چجوری‌هست

بعضی موقع ها اره کم‌میشه مال منم‌بعضی موقع ها خوب از دکترم پرسیدم میگه جاش تنگ‌میشه بخاطر اون الانم‌اومده‌وایساده انگار‌تو‌معده ام جا نداره بخاطر اون

بعضی موقع ها اره کم‌میشه مال منم‌بعضی موقع ها خوب از دکترم پرسیدم میگه جاش تنگ‌میشه بخاطر اون الانم‌ ...

اره امروز دقیقا برامن اینشکلی راستی چن سالته اولین بچته دیگه اره ؟