2777
2789
عنوان

بارداری

606 بازدید | 88 پست

من دو هفته دیگه وقت پریودمه و بعد از اتمام این دوره پریودم اقدام کردم به بارداری به صورت یک شب در میون 

و روز ۱۲ سیکل رفتم سونو که ۲۰ تا تخمک زیر ۹ میلیمتر در هردو تخمدان هام و به همراه دو تخمک ۱۳ و ۱۴ در تخمدان راستم و یک تخمک ۱۳ در تخمدان چپم بود که روز ۱۳ و ۱۴ سیکل دکتر بهم سینال اف داد که زدم 

امروز روز ۱۶سیکلمه و گودی کمرم و زیر شکمم یکم احساس گرفتگی میکنم 

و اینکه امروز خیلی تکرر ادرار داشتم 

ببخشید که با جزئیات گفتم😊🙈

امکان داره لقاح صورت گرفته باشه 

دکتر بهم گفته هفته آینده دوشنبه دوباره برم سونو داخلی بدم

بی بی بزنم نشون میده

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ن هنوز زوده منم باردارم‌۲۲سالمه8مهرماه زایمانم هست من سه روز از پریودم گذشته بود با اینکه باردار بودم نشون نداده بود بعد ۱۰خونه مامانم اینا بودم گفت بزن گفتم بیخی باردار نیستم ب بابام گفت بود بی بی خریده بود واسم همون لحظه ک تست کردم دوتا قرمز پررنگ اومد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن هنوز زوده منم باردارم‌۲۲سالمه8مهرماه زایمانم هست من سه روز از پریودم گذشته بود با اینکه باردار بود ...

بسلامتی عزیزم مبارکه انشالله زایمان موفقی داشته باشی 

عزیزم هفته چندی ؟

من۳۸هفته قرار بود‌۶مهرماه بردار دیه پنجشنبه جمعه شد گفت میرم نمیتونم‌بیام‌گفت بمونه شنبه حالا نمیدونم‌شنبه عمل میکنه یا یکشنبه اخه گفت بیا با بیهوشی اینا حرف بزنیم شنبه بعد حالا نمیدونم‌چی‌میشه

ن هنوز زوده منم باردارم‌۲۲سالمه8مهرماه زایمانم هست من سه روز از پریودم گذشته بود با اینکه باردار بود ...

وای جدی میگی عزیزم؟

من این ماه اقدام بودم ولی دیروز پریود شدم خیلی ضدحال بدی بود ینی امکانش هست منم باردار باشم 

من۳۸هفته قرار بود‌۶مهرماه بردار دیه پنجشنبه جمعه شد گفت میرم نمیتونم‌بیام‌گفت بمونه شنبه حالا نمیدون ...

عه چ جالب منم ۳۸ هفته و یک روزمه دکترم گف جمعه هفته اینده برم بیمارستان ولی امروز یکم شکمم درد میکنه نگرانم

عزیزم موقع زایمانت دعا کن همه مامان بشن و منم مامان بشم