2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 88 پست
عه چ جالب منم ۳۸ هفته و یک روزمه دکترم گف جمعه هفته اینده برم بیمارستان ولی امروز یکم شکمم درد میکنه ...

واقعا عه چه خوب من میترسم بیا انژری بدیم ب هم واییی وقت منم جمعه هفته اینده بود ولی دیه دکتر گفت جمعه نیست بیا شنبه برداریم‌حالا نمیدونم شنبه برمیداره یا یکشنبه ن‌ عزیزم نگران نباش خب اخر روزهامون هست منم اینطور شکمم کمرم‌درد‌میکنه ب مامانم زنگ زدم گفتم گفت نگران نباش اخر روزهات هست اونجوری میشه مامان منم تازه زایمان کرده ۳ماه میشه ماهم دوتا خواهر بودیم بعد۱۶سال خدا اومد داداش داد ب ما خودمم نی‌نیم پسره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا عه چه خوب من میترسم بیا انژری بدیم ب هم واییی وقت منم جمعه هفته اینده بود ولی دیه دکتر گفت جمع ...

ای جان انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم من بچه دوممه مال منم پسره حالا فردا میخام برم ببینم میشه زودتر عمل کرد یانه فردا ۳۸ هفته دوروزمه

ای جان انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم من بچه دوممه مال منم پسره حالا فردا میخام برم ببینم میشه زود ...

قربونت عزیزم ایشاالله بسلامتی زایمان کنی

بزا بمونه چرا برمیداری‌میگن اخراش خوب رشد میکنن

قربونت عزیزم ایشاالله بسلامتی زایمان کنی بزا بمونه چرا برمیداری‌میگن اخراش خوب رشد میکنن

اخه من زایمان دوممه میترسم دردامم خیلی بیشتر شده براهمون ،مرسی عزیزدلم

اخه من زایمان دوممه میترسم دردامم خیلی بیشتر شده براهمون ،مرسی عزیزدلم

چرا میترسی باید من بترسم ها زایمان اولم هست منم دردام خیلی بیشتر شده پایین شکمم میگیره بعد بازم ول میکنه نگران نباش ماه های اخرت هست بخاطر اون

راستی چیکار کردی با دکتر حرف زدی

نه والا نرفتم کسی پیشم نبود بابچه سه ساله هم نشد برم ببینم فردا هم ک تعطیله مونددوشنبه سه شنبه برم ب ...

اهان اره فردا تعطیل هست ن عزیزم‌سونو‌قبلم رو‌ نگا کرد گفت دیه ولش نرو‌ سونو‌تازه اومدی بعد۶مهرماه میتونم بردارم چون جمعه هست۷باید بمونه شنبه بیا فقط ازمایش کم‌خونی دادم بخاطر عمل

اهان اره فردا تعطیل هست ن عزیزم‌سونو‌قبلم رو‌ نگا کرد گفت دیه ولش نرو‌ سونو‌تازه اومدی بعد۶مهرماه می ...

بابادکتر خود منم گف نمیخاد امروز دکتر بیمارستان نوشت برام مرض دارن انگار 

اره بابا چیکار دارن‌ فقط میگن خودشون استراحت کنن دیه همین

اره این پاس میده ب اون اون پاس میده ب این والا دیگه خسته شدم هی برو مطب برو بیمارستان برو سونو دیگه شورشو دراوردن سر دخترم همچین چیزی نبود گف برو سونو بیار بگم کی بستریت میکنم 🥲