2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و بتا پایین

1209 بازدید | 42 پست

دو‌روز مونده به موعدم بی بی چک بدون ناشتایی زدم درجا مثبت شد همون روز آزمایش بتا دادم ۱۱بود

بنظرتون جای نگرانی هست؟ یا کلا زود رفتم آزمایش دادم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام عجیب بود که بی بی چک درجا مثبت شد ولی بتا اینقدر پایین بود  من تا حالا سابقه ی مثبت کاذب ...

کاذب نیست 

بتات کمی پایینه انشالله بالا میره به نظرم ۴ روز بعد تکرار کن که حسابی بالا رفته باشه یا ۶ روز بعد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چندوقته اقدام هستید؟

من پارسال از تیر تو اقدام بودم که اسفند ماه گرفت ولی لکه بینی گرفتم حسم رفت به لک لانه گزینی بی بی چند بار گذاشتم و منفی شد گفتم تو اقدام بهم ریخته پریودم حدودا ۲۰ روز بعد دکتر هم رفتم گفتم سونو بنویس ننوشت دو تا قرص داد گفت خون ریزیت تموم شد بیا با اون قرصا بیشتر شد که کمتر نشد بعد خودم سرخود شروع به خوردن ال دی کردم قشنگ یادم دو روز مونده به تموم شدن ال دی از صبح یه درد وحشتناکی داشتم که از شدت درد خوابم برد بعد که بلند شدم دیدم یه تیکه گوشت نوار مانند تو لباس زیرمه فک کردم کیست بود با خوردن ال دی دفع شده دیگه و گفتم پریود بوده بعد از پاک شدن اقدام کردم که دوباره زود گرفت و متاسفانه بعد یک ماه باز به لکه بینی افتادم یه تیکه گوشت قشنگ مثل سریه قبل افتاد 

دوتا سقط به فاصله پشت سر هم رو تجربه کردم بدون اینکه اولی رو بدونم حامله ام🥺

من پارسال از تیر تو اقدام بودم که اسفند ماه گرفت ولی لکه بینی گرفتم حسم رفت به لک لانه گزینی بی بی چ ...

عزیزم انشالله به زودی یه بارداری موفق رو پشت سر بگذرونی خیلی خطرناکه که بدون مشورت دکتر قرصی خورد خصوصا ال دی 

سعی کن قبل از اقدام چکاپ کامل انجام بدی بعد با آرامش اقدام به بارداری کنی که دیگه خیالت راحت باشه استرسی نداشته باشی 

کاذب نیست  بتات کمی پایینه انشالله بالا میره به نظرم ۴ روز بعد تکرار کن که حسابی بالا رفته باش ...

۶سال پیش که دخترم رو باردار شدم یه روز بعداز موعد بتام ۱۴۳بود 

الان میگم شاید چون زود دادم اینطور شده 

ولی بی بی چک خیلی دقت بالایی داشت که نشون داد 

دیگه پریود نشدم چندروز دیگه میرم دوباره آزمایش رو تکرار میکنم 

بسلامتی عزیزم مبارکه من والا کاملا احساس پریودی دارم اون سنگینی قبل پریودی ک ادم همش میگه الان میشم فکر نمیکنم خبری باشه اگه بود بهت میگم