2777
2789
عنوان

بچه ها حرف من انقدر بد بود؟؟

442 بازدید | 41 پست

بچه ها من و دوستم با دوتا پسر ک اوناهم دوستن در ارتباطیم. دوشب پیش تولد این ک بامنه بود. با هزارتا بدبختی یه تولد براش گرفتم. ولی دوستش خیلی اذیت کرد سر هماهنگی میخواستم دوشنبه باشه که بهمش زد

بعد یه بار میگفت کیک رو من میگیرم یه بار میگفت ندارم نمیگیرم 

منم شب تولد با شوخی و خنده گفتم آقا علی گله دارم ازت چقدر هماهنگی باهات سخته یه بار میگی میام یه بار بهم میزنی. یهو دیدم عصبانی شد و چندتا تیکه بهم انداخت. من دیگ هیچی نگفتم تا تولد تموم شد و دوباره تو ماشین چندتا تیکه بهم انداخت پسره. 

تا اینک دیروز ظهر دوستم بهم زنگ زد و بحث افتاد. من گفتم چیشد راجب تولد چی گفتن ک دوستم یهو گفت حرفت خیلی بد بود آدم یه حرفی میخواد بزنه اول فکر میکنه. من اینو ک گفت خیلی ناراحت شدم یهو گفتم باشه بعدا صحبت میکنیم و خدافظی کردم. حالا امروز دوستم رو دیدم اصن توهم بود و ازش پرسیدم میگفت اصلا نمیخوام راجب اون مسآله حرف بزنم و اکیپمون رو خراب کردی. حالا به اصرار همین دوستم واسه یارو تولد گرفتم ک اکیپ خراب نشه

واقعا حرف من در این حد بد بوده،؟ من به شوخی یه چیزی گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفی بدی ک نبود 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

پسرا تو روتون اینجوری میگن مثلا خودشون و منطقی.  ناراحت نشون میدن.در اصل میشینن کنار هم بهتون میخندن و نقشه میکشن چطوری سرکارتون بذار و تیغ بزنن شما رو

بهش بگو بدرک که ناراحت شده حرفم حق بود

دوستت اگر تو رو بخواد تو رو حمایت میکنه اگرم نکرد اینم بره پیش همون دوستش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اصلا حرفت بد نیس خیلی هم بجا بوده منم بودم همینو میگفتم 

دوستات ادم های مضخرفی هستن مخصوصا اونجای ک تولدو انداختن گردن توی ساده که خودت خرج کنی ۶ متر هم زبونشون درازه ب جای تشکر طلبکارن  

اصلا حرفت بد نیس خیلی هم بجا بوده منم بودم همینو میگفتم  دوستات ادم های مضخرفی هستن مخصوصا اون ...

پول کافه رو هم انتظار داشتن من بدم ک من به روی خودم نیوردم و پسره رفت داد ولی خیلی سوخت

پول کافه رو هم انتظار داشتن من بدم ک من به روی خودم نیوردم و پسره رفت داد ولی خیلی سوخت

شما رو گرفتن دستگاه

زودتر خودت و خلاص کن از این اکیپ سمی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگه واقعا حرفت عین چیزی باشه که گفتی نه اصلا بد نگفتی 

متاسفانه ما آدما کارهای اشتباه می‌کنیم ولی قدرت نقد شدن رو نداریم 

بنظرم تا یمدت بجز در موارد لازم با پسره حرف بزن 

اگرم اعتراضی چیزی کردن بگو والا میترسم حرفی بزنم بعد بگن اشتباه گفت 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند