2777
2789
عنوان

راه حل قدیمی برای بارداری

211 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر.من بعضی تاپیکهارو دیدم میخوان بارداربشن ولی متاسفانه نشدن.من یک روش خیلی قدیمی میدونم و تاحالا شکرخدا برای چند خانمی گفتم جواب داده و خیلی تعجب کردم بخدا.اگر خواستید بگم بعد نتیجه رو اگر خوب بود همینجا بزارید هممون تعجب کنیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

راحل برای سقط هم داری بگو که ادم سقط نکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

لطفا اگر باردارشدید همینجا بفرمایید

راه حل اینه وقتی که پریود شدید روز اول کشمش محلی بیارید هر رنگی و فرمش یک لیوان کشمش رو با یه استکان اب بزارید رو گاز تا قشنگ بجوشه و کشمشا نرم نرم بشن شعله گاز کم باشه.بعد بیارید با گوشکوب قشنگ له کنید و از الک رد کنید ابش که غلیظ هم هست بزارید کنار.بعد حلوا محلی اگر بلدید درست کنید حلوا که ارد یکم بوداده میکنن و بعد اون اب کشمش و که غلیظ کردید بریزید و یکمی روغن و بعدش بخورید همشو.هر چقدر بیشتر باشه بهتره و بعد اگر مشکل از شما باشه حتما باردارید میشید.این کارو اگر تونستید تا روز دوم یا سوم پریودی ادامه بدید. اگر بعد پریودی اقدام کردید و حامله نشدید بازم پریودی بعدی اقدام کنید همش اقدام کنید.ولی باوردارم میشید بعد میاید به من شیرینی میدید و منم میگم نه بابا شیرینی نمیخوام و خیلی خوشحال میشم😄