2789
عنوان

پروتز سینه

181 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی از پروتز سینه تجربه ای داره ؟ سفته یا نرم  به نظرتون تصمیم خوبیه من همسرم نرم دوست داره میگه پروتز نکن ولی سینه هام کوچیکه و افتاده🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن هم تبحرش هم پروتزی که استفاده میکنن خواهر من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کرده عالی شده

متخصص انواع جراحی زیبایی هستن هم کارشون عالیه هم خیلی خوش برخوردن 

https://jarahezibaei.com/
سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

این پیج اینستاشون

عزیزم پروتز خوب و با کیفیت بزنی اصلا سفت و بد فرم نیست، تقریبا همون مدلی میشه که دوست داری و به فرم بدنت میاد. بنظرم خواستی پروتز انجام بدی پیش یه متخصص خوب برو که تو جراحی های بادی کارش شناخته شده باشه. دکتر مقدم نیا رو بخوام مثال بزنم کارشون خیلی خوبه واقعا. ایشون رو پیشنهاد می کنم قطعا

الان دیگه همه پروتز کردن

دیگه خیلی باب شده بین خانوما

من خودمم میخوام برم چند ماه دیگه ولی خب مطمئنم ازشون چون مامانم رفته پیشش و من خیلی حساسم روی جای بخیه و دیده نشدنش چون همش ورزش میکنم و لباسهای باز میپوشم دوست ندارم کسی ببینه یا فکر کنه پس کل هیکلم عمله

چون من خیلی ساله ورزش میکنم کل چربی بدنم رفته همه جام خوشگله فرم داره ولی سینه ندارم ...

میرم پیش دکتر رجبپور چون الان ۴سال از عمل مامانم میگذره ولی هیچی از جاش معلوم نیست چون بخیه نزد اصن یچیزی مثل چسب زد روش که نه کشیدن میخواست مثل بخیه نه جاش موند

کلا هم اندازه ۲بند انگشت برش داشت اونم ظریف