2777
2789
عنوان

‌بچمو ول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای این روال تموم شه به مدت صبر کن بحاطر حود بچت تحمل کن که این اوضاع تموم شه مادرش خسته میشه بالخره سنی ازش گذشته دیگه حودش کباد کنت کشی نترس بچت شیر خودتو میخوره؟

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
چرا به پاش بیفتی  اتفاقا با خون ماندن اون به غلط کردن میفته  من چندروز قهرم نه براش غذا ...

خب این خانم میگن کتکش زده و بیرونش کرده اگه میموند یعنی شوهرش میتونس بارها همچین رفتارایی رو داشته باشه

منم دقیقا همینو میگم میدونم بلاخره آدم یه مرد رو نمیتونه کتک بزنه ولی میشه از خودمون دفاع کنیم  ...

من پدر مادرم تهرانن خودم اینجام بخوام قهر کنم باید برم خونه مادر خودش😅

هیچوقتم نرفتم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اشتباه نکردی 

اتفاقا بزار بچه اذیتشون کنه 

فقط باید قوی باشی پیگیر نباش 

زنگ پیام نده کاملا بی تفاوت 

اگه اینجوری باشی تو اونا رو تنبیه میکنی ولی اگ بفهمن تو نقطه ضعفی داری اونا تو رو تنبیه میکنن

ولی بنظر من نمیشه بسوزی و بسازی باید کاری کرد که مرد دیگه رفتارشو تکرار نکنه نه اینکه هرسری دعوا راه ...

نمیدونم درسته یا نه روشم ولی چون منم یدونه از این شوهرا رو دارم بنظرم جواب میده 

موقع دعوا به شدت از خودتون دفاع کنین فحش بدین دعواکنین ولی وقتی هم آشتی میکنین خیلی صمیمی بشین باهاش 

هم از لحاظ جنسی وهم از لحاظ رفتاری 

اینجوری بنظرم مرد وابسته تر میشه 

میزارن روزهای قهرتون هم کم کم ،کمتر میشه 

فقط خونه رو ترک نکنین تا وقتی که امنیتتون زیر سوال بره یعنی طرف میزنه زخمی میکنه 

اونو دیگه باید حتما واسه جونتون هم که شده برین

شوهر شما ادمه ولی بعضیا سو استفاده میکنن میگن بی کس و کاری که نمیری بازم رفتارشون تکرار میکنن

بخدا کلی شوهرم اینو بهم گفته 

منم میگم بابام واسه خودش مشکلات داره چرا من باید برم به خاطر عوضی مثل تو مشکلاتشو زیاد کنم 

اینجا خونه منه 

خووت برو بیرون 

من پدر مادرم تهرانن خودم اینجام بخوام قهر کنم باید برم خونه مادر خودش😅 هیچوقتم نرفتم

منم خواهرم اینقدر توداربود تا ۲۰سال اول توزندکی هیچی به مانکفت هیچی نگو کوهی از مشکلات داشته لام تا کام چیزی نمی‌گفت برای قهر حتی میرفت خونه مادرشوهرش ما نمیفهمیدیم تا از توداری زیاد سرطان گرفت دکترش گفت از استرس شدید بوده بعدش همه چی وفهمیذیم همه چی رومیریخته توخودش 

خب این خانم میگن کتکش زده و بیرونش کرده اگه میموند یعنی شوهرش میتونس بارها همچین رفتارایی رو داشته ب ...

خوب ببین این خانوم میتونه تو خونه خوش بمونه ولی قهرم بکنه 

حالا پدرشو صدا کنه بیاد خونه یا پدرشوهرشو 

یا پلیس رو 

هرکاری میکنه تو خونه خودش 

البته بازم میگم این فقط یک روشه شاید برای خیلیا جواب نده

هیچ کس به جز من درکت نمیکنه

منم موضوعی مشابه تو داشتم چند ماه پیش به خاطر کاری که همسرم کرده بود و از من پنهان کرده بود بچه ها رو تحویل دادم‌اومدم تا ساعت ۱۲ منتظر موندم خبری نشد تماس گرفتم و رفتم بچه هام‌ رو آوردم ولی تو اگر میتونی مقاومت کن من نتونستم ولی اگر میتونی تو تحمل کن چون من ۴ ماه موندم و اون خورد و خوابید آخرش کار رو به بدترین شکل در آورد و طلبکار شد که تصمیم به طلاق گرفتم ولی با اصرار خانوادش و خودش اومدم اما دلم صاف نشده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
منم خواهرم اینقدر توداربود تا ۲۰سال اول توزندکی هیچی به مانکفت هیچی نگو کوهی از مشکلات داشته لام تا ...

منم اخرش سرطانی غده ای توموری چیزی میگیرم میمیرم بخدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر