2777
2789
عنوان

‌بچمو ول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 112 پست
من پدر مادرم تهرانن خودم اینجام بخوام قهر کنم باید برم خونه مادر خودش😅 هیچوقتم نرفتم

🤣🤣

اره مجبوری بری اتاق خودت قهر .

منم ۱۰ سال تهران هیچ کس رو نداشتیم و اینجوری بود 

ولی الانم که اومدم وردل مامانم بازم همین کار و میکنم تو خونه خودم

الان دیشب به حد ترک کردن خونه دعوا کردیم ولی نرفتم نشستم خ نه خودم دوتا بچه هم دارم نمیخوام الاخون والاخون بشم 

همسرم هم خوش غذاشو درست میکنه چای دم میکنه میخوره من براش سرویس نمیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣 اره مجبوری بری اتاق خودت قهر . منم ۱۰ سال تهران هیچ کس رو نداشتیم و اینجوری بود  ولی ال ...

من تو اتاق نمیرم موقع قهر!

میرم بهترین غذارو درست میکنم چایی میذارم سالاد کیک اوووه با این که دل و دماغ ندارم ولی همچی درست میکنم.

میشینم خودم میخورم.

هیچ وقت توی قهربودنا کارای خونه رو ول نکردم سرویس دهی ب شوهر نمیبینمش چون خودم گرسنه میمونم!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مامانایی که پسر دارید

میشه لطفا در اینده به پسرتون این اطمینان رو ندید و نوه رو نگه داری نکنید؟؟؟😡🤬🤬🤬 

اینجوری خیالشون راحته و هر غلطی میخوان میکنن.مادر و از بچه جدا نکنید

درخواست دوستی نمیپذیرم
قلب الکتریکی چیه؟

یعنی اینه که قلبش بزور زنده اس و هیچ احساسی نداره..

مثل اینکه که لامپ با جریان الکتریکی فقط زنده اس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
چقدر تو این سایت همه زنا ذلیل بچشون هستن بچه هست دیگه تخم دوزرده که نیست فکر کن ماشین زده بهش مرده& ...

تو نزدیک من بودی با همین دستام خفت میکردم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر