2777
2789
عنوان

‌بچمو ول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 112 پست
اگه بچم کنارم بود ی چیزی ولی بچم نیس چطور تحمل کنم😭

اتفاقا بخاطر همین موضوع باید صبر کنی بخاطر بچت چون مردی که دستش هرز باشه بازم میزنه و این وسط روح روان بچس که نابود میشه بزرگتری نداره باهاشون درمیان بزاری ؟ اصلا ساده رد نشو وگرنه با کوچیکترین حرفی باز میزنه و دیگه ارزشی برات نمیمونه پس بخاطر بچت قوی باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من از خودت دفاع میکردی تا حد امکان  بعد فحششم میدادی  دعواتم میکردی  اگه میگف ...

وقتی شوهر باکمال پررویی همچین چیزی بگه و کار به کتک کاری برسه ادم چحوری غرورشو له کنه و به پای شوهرش بیفته که بزارتش اینجوری دیگه اون مرد افسار پاره میکنه....هر موندن وزندگی کردنی که نشد زندگی

حتما اگه بزرگتر داره و ادم خوبیه و شوهرت حرف شنوی داره ازش برو بگو این دوستمم مشاور همینو گفته بود یا برو پیش مشاور یا بزرگتری که حرف شنوی داره ازش و به هیچچچچ عنوان سراغشو‌نگیر نه زنگی نه چیزی تا خودش بیاد و هر حرفیم بود بگین با بزرگتر بزنه اصلا همکلام نشید زرنگ باش دختر وگرنه احترامت میره  

بزا بچه اذیتش کنع خودش میاد به گوه خوری

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
وقتی شوهر باکمال پررویی همچین چیزی بگه و کار به کتک کاری برسه ادم چحوری غرورشو له کنه و به پای شوهرش ...

آخه مگه خونه اونه که بیرون میکنه 

ایونجا خونه اون وبچه هاش هم هست 

اون فقط میگه وگرنه هیچ حقی نداره 

منم داد میزنم گوه اضافی نخور اینجا خونه منه 

میخوای خودت برو بیرون 

اشتباه ما زنا اینکه واسه خودمون هیچ حقی نداریم

تو دعواهای سخت هم نرفتم

گاهی میگه غرور نداری نمیری من میگم اینجا خونه منه دوست داری خودت برو 

حالا این روش منه و احساس میکنم اینجوری موفق تر بودم ولی شاید برای خیلی از مردا جواب نده

ن مادر شوهرم اینا هم هستن

بهش زنگ بزن.

باهاش حرف بزن.

دعوا و داد و بیداد ممنوع.

سنگین رنگین باش بفهمه هنوزم ناراحتی.

احوال خودشو بپرس و بچه رو...

یذره نرمش زنانه داشته باش تو حرفات.

چرا همین ک میگن برو بیرون فرتی میرین؟محکم وایسا بگو کجا برم چرا برم اینجا خونه منه!بچمو تنها بذارم کجا برم؟! 

بازم من نیستم توی شرایط شما ان شاءالله ک شوهرت سرعقل بیاد ولی من در هر شرایطی باشم توی خون هم غلط بزنم بچمو ول نمیکنم و برمیگردم ب اون جهنم.

اون بچه غیر من کیو داره؟ یه پدر لاابالی؟خانواده شوهری ک چشم دیدنشو ندارن؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

لطفا قوی باش بچتون که دست غریبه نیس فک کن دوروز رفتی مسافرت دادی دست مادرشوهرت مراقبش باشه تو این دو ...

میترسم نیارتش میترسم بتونه بزرگش کنه کنار بیاد😭

آخه مگه خونه اونه که بیرون میکنه  ایونجا خونه اون وبچه هاش هم هست  اون فقط میگه وگرنه هی ...

دقیقا درسته چ معنی میده زن از خونه بره بیرون!! والا من خودم شوهرمو بیرون کردم یکبار...تا خودم اشتی نکردم برنگشت ینی اجازش ندادم.

همچین بزن بهادر نیستم ولی اون میفهمه این مرده ک توی شرایط بد باید از خونه بره بیرون تا ادم بشه باد بخوره ب کله پوکش برگرده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وقتی شوهر باکمال پررویی همچین چیزی بگه و کار به کتک کاری برسه ادم چحوری غرورشو له کنه و به پای شوهرش ...

چرا به پاش بیفتی 

اتفاقا با خون ماندن اون به غلط کردن میفته 

من چندروز قهرم نه براش غذا درست میکنم نه چای میزارم جلوش 

هیچی فقط بچه هامو میبرم بیرون بازی میکنن خریدامو میکنم 

خلاصه زندگی رو براش زهر میکنم تا خودش میاد آشتی

سر اینکه گفتی چرا شام و ناهار خونه نیستی و پیش رفیقاتی زد دهنتو سرویس کرد خونه رو به هم ریخت و پرتت کرد بیرون؟ عجب عنیه شوهرت، ریدم تو هیکلش مرتیکه گوزو   

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

شوهرت شاید زیر سرش بلند شده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
آخه مگه خونه اونه که بیرون میکنه  ایونجا خونه اون وبچه هاش هم هست  اون فقط میگه وگرنه هی ...

ولی بنظر من نمیشه بسوزی و بسازی باید کاری کرد که مرد دیگه رفتارشو تکرار نکنه نه اینکه هرسری دعوا راه بندازه و توهین کنه...

دقیقا درسته چ معنی میده زن از خونه بره بیرون!! والا من خودم شوهرمو بیرون کردم یکبار...تا خودم اشتی ن ...

منم دقیقا همینو میگم میدونم بلاخره آدم یه مرد رو نمیتونه کتک بزنه ولی میشه از خودمون دفاع کنیم 

بلاخره با ناخناش یه خراشی بزنه یه گازی بگیره 

درکل از خودت دفاع کن بعد بست بشین خونه 

مرد حق نداره زنو بیرون کنه چون خونه خودشه 

خواهر من تا دعوا میکنن زنگ میزنه به بابام بیا منو ببر 

خوب این اصلا کار درستی نیست بلاخره آدم بچه داره 

چند روز قهر میکنی آشتی هم میکنی