2777
2789
عنوان

‌بچمو ول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 112 پست
اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اون بچه چه گناهی داره سر هر چی شاهد این اتفاقات وحشتناک باشه برووووو و‌تا ...

اگه بچم کنارم بود ی چیزی ولی بچم نیس چطور تحمل کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک میکنی اشتباه کردی😳😳😳😳

شوهرت زده بهم ریخته کتک کاری کرده فوش داده از خونه انداختتت بیرون بعد تو چرا اشتباه کردی .

همسرت میدونه چقدر به بچت وابسته ای برای همین نزاشته بیاریش تا خودت نتونی تحمل کنی دست از پا درازتر برگردی که اگه خودت برگردی وای به حالته دیگه هر رفتاری بخواد میکنه میدونه بخاطر بچه نمیری.

کسی که خونه نمیاد با رفیقاشه نمیتونه بچه داری کنه فقط بخاطر حساسیت تو بچه رو گرو نگهداشته 

بزار ۳،۴ رو بگذره ببین چطوری پشیمون و نادپ هم بچه رو میاره هم به غلط کردن میوفته 

اصلا نباید برای آوردن بچه اصرار میکردی نباید می‌فهمید نمیتونی از بچه جدا شی

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
بچم دیشب که شوهرم زدم خیلی ترسید جیغ میزد و گریه میکرد بمیرم براش خدا لعنتم‌ کنه😭😭😭😭

نگران نباشید اگه شما میمونید کتک میخوردید بچه تون نابود میشه از لحاظ روانی الان شما هم نیستید پدرشون مواظب هستش  و دلسوزش سعی کنید مشکلتون با همسرتون از طریق مشاور رفع کنید امیدوارم مشکلتون حل شه❤️

نمیشه با خانواده همسرت صحبت کنی پدر شوهری مادر شوهری موضوع رو بگی که بزرگی کنن

تعهد بده دیگه کتک کاری نباشه

اختلاف نظر و سلیقه همیشه بوده ولی دو تا آدم بزرگ هستید با هم صحبت کنید دعوا نکنید 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️

عزیز همونجا جلو در باید زنگ میزدی مأمور میومد صورت جلسه میکرد بهشون میگفتی منو از خونه انداخته بیرون اونام شلوارشو کراوات میکردن دور گردنش

الانم غصه نخور یکم تحمل کن بچت تو کوچه نمونده که

چند روز بعد ببین چطوری به چیز خوری میفته

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کاش همینجوری نمیرفتی زنگ میزدی مامور بیاد صورتجلسه کنه ک بیرونت کرده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بنظر من از خودت دفاع میکردی تا حد امکان 

بعد فحششم میدادی 

دعواتم میکردی 

اگه میگفت برو بیرون میگفتی این خونه منه تو حق نداری منو از خونم بیرون کنی 

تو خونت پیش بچت میموندی 

مطمئن باش بعد ۱۰ روز سر سنگینی حتما آشتی میکردین 

کلا روش من اینه هیچوقت نرفتم جایی ،بست توخونم میشینم 

خواهرم همیشه قهر میکنه میر خونه بابام 

سلام عزیزم

من معمولا پست نمیذارم ولی الان باید بگم ک کاملا درکت میکنم ولی تو کار اشتباهی نکردی

نگران بچه نباش مادرشوهرت نگهش میداره.دلتنگ نباشوخودتو کنترل کن.کاری ک تو کردی اتفاقا برای بچت خوبه.کار خوبی کردی ک نموندی تا بچه چیزای برتر نبینه.آروم باش و خودتو سرزنش نکن

لطفا قوی باش بچتون که دست غریبه نیس فک کن دوروز رفتی مسافرت دادی دست مادرشوهرت مراقبش باشه تو این دوره زمونه هیشکی حوصله بچه خودشو نداره یه کم که بچت اذیت کنه ومادرشو بخواد خودش میاد دنبالت فقط یه کم صبوری کن تا ارج وغرورت حفظ بشه...گریه هم نکن منطقی فک کن بچت یکی دوروز پیش پدرش باشه چیزی نمیشه درضمن قدرشماروهم بیشتر میدونه فقط خودت برنگرد که دیگه میشه عادتش هرروز بندازتت بیرون چون میدونه دوباره باپای خودت برمیگردی اینا چیزایی نیس که کسی ندونه باخودت منطقی فک کن لطفا