2777
2789
عنوان

‌بچمو ول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 112 پست

برعکس اون بینه که چقدر بچه داری سخته

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اشتباه نکردید اگه اونجا می موندید کتک میخوردید روان بچه تون نابود میشه زیاد به بچه تون واکنش ندید که نقطه ضعف دست همسرتون بدید نگران نباشید شما مادر هستید همسرتون هم پدرشونه

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اون بچه چه گناهی داره سر هر چی شاهد این اتفاقات وحشتناک باشه برووووو و‌تا نیامده عذرخواهی و‌درس عبرت براش نشده برنگرد منم یه همیچین تجربه ای دیدم که رفت مشاوره و اونم گفته بود برنگرد تا بیاد دنبالت فکر کن بعد دو ماه مرده رفت دنبالش ولی قشنگ ادب شده بود کوتاه بیای میبازی بخاطر بچت فقط تحمل کن گناه داره 

بمیرم واسه دخترم بخدا اگع تا امشب نیاوردنش میمیرم خودمو میکشم😭😭

خب خونوادت چی میگن؟

کتکت زده و بیرونت کرده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اومدم خونه بابام

میدونم.باز هم‌خونه تو همون خونه شوهر 

من هم بردم تا حالا پیش اومده

حس ارامشی که خونه شوهر داری یعنی خونه خودت هیج وقت هیچ جا نمیشه

انشالله که زودتر برگردی .این تجربه ۱۵سال زندگیم

ادم کم کم متوجه میشه

خودتو سرزنش نکن اون اگه بچه براش مهم بود دلش برا می‌سوخت رفیق بازی نمیکرد سر منم نریزید بعضیاتون که عصبانیم لت و پارتون میکنم نمیدونم چه مرضیه مرد گنده خرس حالا دقیق میدونه نقطه ضعف مادر چیه عقده هاشو خالی میکنه 

نذر آموزشی اولین تایپیکم هست سوال دارید همونجا جواب میدم .برای شادی روح امواتم پدر عزیزم صلوات بفرستیدلطفا. و با انرژی قشنگتون دعا کنید موفق باشم تو رشته خودم ❤