یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اون بچه چه گناهی داره سر هر چی شاهد این اتفاقات وحشتناک باشه برووووو وتا نیامده عذرخواهی ودرس عبرت براش نشده برنگرد منم یه همیچین تجربه ای دیدم که رفت مشاوره و اونم گفته بود برنگرد تا بیاد دنبالت فکر کن بعد دو ماه مرده رفت دنبالش ولی قشنگ ادب شده بود کوتاه بیای میبازی بخاطر بچت فقط تحمل کن گناه داره
خودتو سرزنش نکن اون اگه بچه براش مهم بود دلش برا میسوخت رفیق بازی نمیکرد سر منم نریزید بعضیاتون که عصبانیم لت و پارتون میکنم نمیدونم چه مرضیه مرد گنده خرس حالا دقیق میدونه نقطه ضعف مادر چیه عقده هاشو خالی میکنه
نذر آموزشی اولین تایپیکم هست سوال دارید همونجا جواب میدم .برای شادی روح امواتم پدر عزیزم صلوات بفرستیدلطفا. و با انرژی قشنگتون دعا کنید موفق باشم تو رشته خودم ❤