2777
2789
پش اندازم اندازه اي داره من الان بچم حسرت بخوره تا در آينده ماشين داشته باشه؟ خدا بزرگه انشالله بر ...

اخه بچه من حسرت نمیخوره اصصصلا براش مهم نیست کلاس سومه همش میگه ول کن همین خوبه نمیدونم شاید بچه های دیگه اینطور باشن نمیشه نسخه ی کلی پیچید ولی حرفم اینه یه کم مادرایی که ندارن مدیریت کنن دیگه بچه هاشون رو یادشون بدن تا خراب نشده لازم نیست بخری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميفهمم من لوازم تحرير دخترمو چند روز پيش خريدم هي ميگفت پس كي ميخري  تا خريدم بوسم كرد ازم تشك ...

آره منم براش خریدم ی مقدار همش ذوق میکنه و نگاشون میکنه شکر خدا ما هیچ وقت  کم نیوردیم ولی امسال اوضاع واقعا بد شده 

خدایا شکرت💓🙏
اخه بچه من حسرت نمیخوره اصصصلا براش مهم نیست کلاس سومه همش میگه ول کن همین خوبه نمیدونم شاید بچه های ...

كفش جزو ملزومات هست

و جزو نياز هاي اوليه بچه

بنظرم خانواده بايد مديريت كنن و در اين مواقع قدرت خريد داشته باشن

پش اندازم اندازه اي داره من الان بچم حسرت بخوره تا در آينده ماشين داشته باشه؟ خدا بزرگه انشالله بر ...

حسرت چیو بخوره ؟مگه من گفتم کفش نداره ؟ 

خب وقتی اوضاع ما اینجوریه و یه شب میخوابیم صبح پا میشیم میبینیم ارزش پولمون نصف شده 

باید همه چیزو مدیریت کنیم 

كفش جزو ملزومات هست و جزو نياز هاي اوليه بچه بنظرم خانواده بايد مديريت كنن و در اين مواقع قدرت خري ...

آره اشتباه از خودم بود زودتر باید میخریدم ن الان

خدایا شکرت💓🙏
قدرت خرید اومده پایین خیلیییی .بچه ها گناهی ندارن اوناهم بچن دلشون ب همین چیزا خوشه.

ميفهمم من خودم يه بچه دبستاني دارم

امسال واقعا هم لوازم تحريرشو سخت خريدم هم كفشاش مونده لحظه اخر ميرم بخرم اونم از پول چك برداشتم

هم خودم درامد دارم هم شوهرم ولي نميرسونيم حتي اين ماه قسط بانكي رو هم ندادم

كفش جزو ملزومات هست و جزو نياز هاي اوليه بچه بنظرم خانواده بايد مديريت كنن و در اين مواقع قدرت خري ...

بله الان تو تاپیکای خدا روزی بچه رو میرسونه بچه بیارین! هم منم میگم نه تا ندارید بچه ی بی گناه وارد دنیا نکنین ولی وقتی الان اون بچه بزرگ شده باید بدونه کفش سالمش استفاده کنه انشالله ماه بعد براش میخرن بحثم بچه ی این خانم نیست کلی میگم