2777
2789
اخه كفشاشم تابستونيه بچه چيكار كنه الان واقعا ديگه فصل كفش تابستوني گذشت

بزار بهت بگم که من برا بچم کفش تابستونیم نخریدم با همون کفشای قبلش همه جا میرفت باور کن ما میتونیم بهتر مدیریت کنیم باور کن دارم بخرم فقط نمیخوام بچه مصرف گرا بار بیاد همش تو فکر نو بودن و چشم و هم چشمی باشه از الان براش پس انداز میکنم بعدا بزرگ شد خونه و ماشین داشته باشه از صفر شروع نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تابستونی و مجلسی🥲

همیشه واسش اسپرت بگیر 

تابستون زمستون بتونه استفاده کنه 

بگو تا مهر با این کفش برو بعدا واست میخرم 

۲۰روز دیگه یارانه میدن واسش بخر 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من اول تابستون برای پسرم یه کتونی خریدم 

هنوز اندازشه 

یه بوت هم پارسال براش خریده بودم که اونم امسال میتونه بپوشه 

منظورم اینه که اضافی براش نمیخرم 

و براش جا انداختم که باید اینا استفاده بشن و وقتی قابل استفاده نبود میریم کفش جدید میخریم 

خانمهای عزیز  من اوضاعم بد نیست  میتونستم چند دست کفش براش بخرم یا هرچی  اما فقط و ...

کسی که داره ونمیخره بطورخودخواسته تصمیم میگیره نخره ووهروقت لازم شد بخره بدون محدودیت ،اماکسی که پول نداره یک بار روانی سنگینی روتحمل میکنه برای نخریدن علت نخریدنش اینایی که شماتوضیح میدی نیست فقط وفقط نداشتن پول هست این خانمی که الان پول کفش بچشو نداره یعنی تاالانم وضعش همین بوده نه اینکه فکرکنید دوسه جفت کفش دست دو توی خونش هست اما به اونا راضی نیست....حرفای شما بسیارسنجیده وخوب بود اما برای کسی باشرایط اسی نه

منم ازکلاس دوم تاامسال که پسرم میره هفتم یه کوله استفاده کرده دفترهم زیادنگرفتم ، خودکارو مدادومداد ...

ن عزیزم دستت درد نکنه شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه .میدونی پسرا کم توقع ترن دخترا خیلی ناز دارن و دلشون همه چیز میخاد

خدایا شکرت💓🙏
بزار بهت بگم که من برا بچم کفش تابستونیم نخریدم با همون کفشای قبلش همه جا میرفت باور کن ما میتونیم ب ...

پش اندازم اندازه اي داره

من الان بچم حسرت بخوره تا در آينده ماشين داشته باشه؟

خدا بزرگه انشالله براي آينده شونم ميرسونه

نه عزیزم بحث قدرت خریده که توان خرید مردم اومده پایین عنوان تاپیک هم گویایی همین قضیه هست .وگرنه همه ...

بله صد در صد قدرت خرید پول ما اومده پایین 

پول بی ارزش شده 

درامدها با هزینه ها نمیخونه

ن عزیزم دستت درد نکنه شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه .میدونی پسرا کم توقع ترن دخترا خیلی ناز دارن و دل ...

ميفهمم من لوازم تحرير دخترمو چند روز پيش خريدم هي ميگفت پس كي ميخري 

تا خريدم بوسم كرد ازم تشكر كرد كلي هم خوشحال شد

چون هي مياره نگاهشون ميكنه

اگه نميخريدم خيلي غصه ميخورد