2777
2789
اينبار يجوري سعي كن بخري كاش من داشتم بهت قرض ميدادم متاسفانه خودمم هشتم گرو نه امه ولي قلك بخر برا ...

ممنون مهربون قلک داره اتفاقا ولی زیاد توش نیست 

خدایا شکرت💓🙏
چ خوب این گوش نمیده حرف خودشه

والا کفشم نمیخریدم براش مهم نبود اصصصلا بچه ولخرجی نیست فقط از خوراکی نمیگذره،خودت بعدا براش جا بنداز لباسات تا خراب نشدن نیاز به خرید جدید نیست،بنظرم رفتارای بچه ها بازخورد رفتارای خودمونه البته جز در مواردی که دوستاشون یادشون میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همه ما این شرایط پیش اومده خودتو ناراحت نکن،خانما طوری بچه هارو تربیت کنید که مصرف گرا نباشن وقتی کفش یا کیف سالم هست با شستن وتمیز شدن قابلیت استفاده داره،یا مداد ودفتر و...از پارسال مونده ولی نو نیست شما حتی اگر پولدار هم باشید نباید اونارو بزارید کنار ونو بخرید،خرید باید زمانی انجام بشه که واقعا نیاز هست،در ضمن از همین سر برج ماهی پنجاه یا صد بزارید کنار تا سال دیگه یه مبلغی جمع میشه راحت تر میتونید برای سال تحصیلی جدید برا بچه ها خرید کنید،یه پاکت یا کارت جدا برای این کار در نظر بگیرید خیلی کمک حالتون میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
نه عزیزم بحث مدیریت خرج و مخارجه

نه عزیزم بحث قدرت خریده که توان خرید مردم اومده پایین عنوان تاپیک هم گویایی همین قضیه هست .وگرنه همه زنده ان وکسی زندگی نمیکنه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
به قول یه عزیزی میگفت  بچه تا بچه است اصلا براش مهم نیست چه لباسی پوشیده یا ...‌ میگفت این ما ...

یه عزیزی حتما بچه های قدیم میگفته الان دیگه با این همه تنوع که اومده بچه ها دلشون میخاد بعدم هیچ مادری وقتی توان نداشته باشه نمیندازه تو.دهن بچه که حتما نو بپوش ولی تحمل حسرت بچشو هم نداره

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

منم ازکلاس دوم تاامسال که پسرم میره هفتم یه کوله استفاده کرده

دفترهم زیادنگرفتم ، خودکارو مدادومدادرنگی هم برای پارسال

سیم دفتراضافیای پارسال رو اروم دراوردم وبرگهاش جمع کردم دادم لوازم تحریر سیم زد شد یه دفتری

کفش دیواربگرد قیمت مناسب پیدامیشه

یا اگه زیاددستت تنگه شماره کارت بده تابفرستم گروهمون بچه هاشایدبتونن مقداری کمک کنن