2777
2789
عنوان

وام 😐

207 بازدید | 19 پست

یه وام ۴۰ تومنی گرفتیم، الان که فیش رو دیدم زده ۶۰ تومن بدهی!!! یعنی سودش نصفه خودشه🤦🏻‍♀️

چ خبره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعد میگن نزول فلان و بهمانه!!!! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج ساله است ؟

من خودم الان که این دوستمون توی کامنتای بالا گفت فهمیدم ۵ساله اس، چون ما این وامه بدون ضامن بود و کسی نبود سوالامونو جواب بده چون نیاز داشتیم دیگه فقط رفتیم اسم نوشتیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من بلد نیستم حساب کنم، این ۲۳ درصدو چجوری حساب میکنن که مثلا چهل میلیون میشه ۶۰

شما هر چقدر دوره بازپرداخت وامتون کوتاه تر باشه ، سودش هم کمتره. فرمول داره و درست هم هست. 

من خودم الان که این دوستمون توی کامنتای بالا گفت فهمیدم ۵ساله اس، چون ما این وامه بدون ضامن بود و کس ...

پنج ساله ‌و ۱۸ درصده

خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم

خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

پنج ساله ‌و ۱۸ درصده خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

اره بدونم کدوم بانک ماهم بریم اقدام کنیم..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
پنج ساله ‌و ۱۸ درصده خیلیم خوبه توی این اوضاع تورم خاک بخری تا پنج سال دیگه ۵ برابر میشه

یعنی به نظرت ما وام بگیریم 800 میلیون.  که خونه مون رو بزرگ کنیم و 23 درصد سود بدیم دوازده ساله ..

می ارزه ؟

یعنی به نظرت ما وام بگیریم 800 میلیون.  که خونه مون رو بزرگ کنیم و 23 درصد سود بدیم دوازده ساله ...

وام مسکن ظاهرا ۲۳ درصده ولی چون باید اوراق بخری و هزینه های دیگه داره خیلی سودش بیشتر میشه اگه آدم بتونه پول بخابونه تو بانک و خودش وام ۲۳ درصد بگیره خیلی سودش کمتر میشه ولی اگه نتونی و بری همون وام مسکن رو بگیری با این تورم ارزش داره