2821
2789
عنوان

سرنوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
خب شانس مگ با سرنوشت یکی نیس ؟

در همین رابطه یه جا یه جمله قبلا خوندم که نوشته بود کارهایی (مثبت یا منفی) که ما انجام میدیم بعدا (دیر یا زود)بشکل فرصتهایی (خوب یا بد) در مسیر زندگیمون قرار میگیرن که ماها اسمهای مختلفی روش میزاریم،بعضیا بهش شانس میگن،بعضیا قسمت،بعضیا سرنوشت و ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هستین؟ یکم باهم صحبت کنیم؟

سلام بله الان اومدم سایت 

تولد دختر برادرم بود ازسرشب خونه ی برادر اخریم بودم

سه تا برادر دارن یه خواه

این تولدها بدون پدرم معنا نداره

ده ماه پیش آسمونی شد

پدرم خیلی این دختر رو دوست داشت و باهاش بادکنک بازی میکرد

اسمش اسما هست شش ساله

امسال رفت پیش دبستانی

بفرمایید درخدمتم امری بود

سلام بله الان اومدم سایت  تولد دختر برادرم بود ازسرشب خونه ی برادر اخریم بودم سه تا برادر دار ...

نه خواهش میکنم امری نیست حل شد انشالله که پدرتون در ارامش باشن  و خداوند ارامش رو به قلبتون برگردونه و حالتون دوباره خوب بشه  قطعا و حتما ایشون هم حالشون بهتره اگه ببینه که شما خوب هستین در ضمن رفتگان ما ادما همیششه زنده هستن فقط جسما پیش ما ادما نیستن ارزو و دعای ارامش و بازگشت شادی ب قلبتونو دارم 

نه خواهش میکنم امری نیست حل شد انشالله که پدرتون در ارامش باشن  و خداوند ارامش رو به قلبتون برگ ...

ارادتمندم تشکر‌

خدارحمت کنه امواتتون رو

ومحافظ والدین و عزیزانتون باشه الهی

بهترینا رو براتون آرزومندم

موفق وعاقبت بخیر وشاد باشید الهی🙏🙏

ارادتمندم تشکر‌ خدارحمت کنه امواتتون رو ومحافظ والدین و عزیزانتون باشه الهی بهترینا رو براتو ...

همچنین خانوم محترم بزرگوارید 

همچنین خانواده و عزیزانتون رو خدا براتون حفظ کنه سایشون مستدام و حال دلتون کنار هم خوش من برای شما بهترینا رو ارزومندم شادی موفقیت برکت و.... ممنونم