2821
2789
عنوان

سرنوشت

418 بازدید | 38 پست

بچه ها ب این اعتقاد دارید ک هر کسی یه سرنوشتی داره؟

یعنی اگه هرکاری کنی ، فایده نداره اون چیزی که باید میشه و برعکس.

اگه اعتقاد دارید دلیلتون رو بنویسید اگ هم ندارید بازم بنویسید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بله همه اش تو عالم ذر نوشته شده و تو عالم جنینی ماه چهارم به روح منتقل میشه خودمون هم اختیار ...

پس ما تلاشو جنبو جوشش و حرصو طمعمون واسه رسیدن به یه چیزایی در اصل بیفایدس چون چیزی ک باید بهمون میرسه چیزی ک نباید نمیرسه درسته؟

دعا میتونه سرنوشت را عوض کنه ‌‌؛ یادمه تو برنامه زندگی پس از زندگی یه خانمی میگفت وقتی تو کما بودم از یه جایی رد میشدم تو سرنوشتی که خدا مقدر کرده بود قرار بود درخته بیفته رو سرم ومن تو سن نوجوانی بمیرم ولی به خاطر نمیدونم یک کار خوب یا یه دعایی که پشت سرش بود یه همچین چیزی مرگش به تاخیر افتاده بود؛ کلا من همیشه از خدا میخام مقدرات بد را ازمن و بچه هام دور کنه

سلام بله همه اش تو عالم ذر نوشته شده و تو عالم جنینی ماه چهارم به روح منتقل میشه خودمون هم اختیار ...

یکی می‌خوابه رو کاناپه‌ یکی جون میکنه‌ درس میخونه به جایی میرسه اون تلاش کرده اون نه 

چه ربطی به سرنوشت داره 

پس ما تلاشو جنبو جوشش و حرصو طمعمون واسه رسیدن به یه چیزایی در اصل بیفایدس چون چیزی ک باید بهمون میر ...

نه بی فایده نیست ماتلاش می کنیم

بدون تلاش و زحمت که نمیشه زندگی کرد

اما دعامیکنیم انچه خیرهست برامون اتفاق بیفته نه انچه که خیر نیست و زورکی ازخدا بخوایم اون فایده نداره

دعا میتونه سرنوشت را عوض کنه ‌‌؛ یادمه تو برنامه زندگی پس از زندگی یه خانمی میگفت وقتی تو کما ب ...

چقد جالب خب اگه یه ادمی هرچقد واسه رسیدن به یه خواسته ای تلاش و دعا کنه و بازم نرسه بنظرتون این دیگه خواست خدا بوده درستع؟ که یعنی حتی با دعا هم اثر و فایده ای برای تغییرش نداره چون هرکاری میکنه تغییر حاصل نمیشه 

در راستای اهداف و آرزوهات باید حرکت کنی،هرچند حرکتهای ریز و کوچیک،اگر صد در صد به اونی که تصور میکردی نرسی لااقل به نزدیکش مطمئنا خاهی رسید،سرنوشت دست خودمونه،با افکار،با انتخابها،باارتباطات و مسیری که در حرکتیم سرنوشتمونو رقم میزنیم،،بنظرم نه اصلا اینطور نیست که هرکس سرنوشتی داره و ما بی تاثیریم در رقم زدنش،،،دنیا بسیار منظم و دقیقه به هر چیز فکر کنی و حرکت کنی به همون اندازه بهش نزدیکتر میشی دیگه بقیش دست خودته که چه افکار و انتخابهایی داشته باشی

نه بی فایده نیست ماتلاش می کنیم بدون تلاش و زحمت که نمیشه زندگی کرد اما دعامیکنیم انچه خیرهست برا ...

خب بازم میشه بی اختیار بودن و بی حاصل بودن تلاش ، چون به چشمم بارها دیدم که یه انسان تلاش مداوم واسه  به دست اوردن چیزی میکنه اما بهش نمیرسه و در ازاش به چیزی ک واسش هیچچ تلاشی نکرده میرسه ، این یعنی تلاش و هدف و ارزوهای ما بی فایدس بلکه از پیش تعیین شده همه چیز 

چقد جالب خب اگه یه ادمی هرچقد واسه رسیدن به یه خواسته ای تلاش و دعا کنه و بازم نرسه بنظرتون این دیگه ...

آره منم بعضی وقتها یه چیزی از خدا میخام بخدا اینقدر زود برآورده میشه در عوض یک چیز خیای بزرگی که از اول زندگی ازش خواستم را به من نمیده و من باور کرم که به صلاحم نیست و عوضش توکل کردم به خودش  که هر چیزی که به صلاحمه و اون علمش را داره به من بده 

در راستای اهداف و آرزوهات باید حرکت کنی،هرچند حرکتهای ریز و کوچیک،اگر صد در صد به اونی که تصور میکرد ...

خب من اینو تو زندگیم تجربه کردم برای خواسته ای حدود ۱۲ سال زحمت کشیدم انچنان مسیر زندگیم ناخواسته تغییر کرد که نه تنها به ارزو و هدفم نرسیدم ک فرسنگها دور شدم و هنوز هزاران مایل راه در پیش دارم تا بتونم برسم به علاوه که توان و انرژی،و زمان  و امکانات و ... سابق رو ندارم و بیشتر باید از خودم مایه بزارم برای همین این سوال واسم مطرح شد که ایا ما هیچ نقشی در زندگیمون داریم ؟؟ بخصوص بعضی از افراد نمونش خودم 

خب من اینو تو زندگیم تجربه کردم برای خواسته ای حدود ۱۲ سال زحمت کشیدم انچنان مسیر زندگیم ناخواسته تغ ...

اگر شما 12 سال برای یه قضیه خاص زمان وانرژی گذاشتی مطمئن باش حروم نشده،مطمئن باش دستاوردهایی داشته واست،بهت اطمینان میدم به همون مقدار که زمان و انرژی برای اون قضیه گذاشتی همون مقدار روی مسیر زندگیت تاثیر گذاشتی،،دنیا بسیار منظم و دقیقه،حتی کوچکترین حرکت جواب داره