2821
2789
عنوان

سرنوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
اگر شما 12 سال برای یه قضیه خاص زمان وانرژی گذاشتی مطمئن باش حروم نشده،مطمئن باش دستاوردهایی داشته و ...

امیدوارم متشکرم از این حرفایه پر از امیدوارانه و انرژی مثبت بش احتیاج داشتم به خودتون برگرده این انرژی

اگر شما 12 سال برای یه قضیه خاص زمان وانرژی گذاشتی مطمئن باش حروم نشده،مطمئن باش دستاوردهایی داشته و ...

اما شاید دیر نتیجه رو ببینم مگه نه؟ 

چون هنوز چیزی عایدم نشده و در اصل اون ۱۲ سال چیزی ازش واسم به جا نمونده که بتونه تاثیر گذار باشه واسه ایندم اما به حرف شما من اطمینان دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدوارم متشکرم از این حرفایه پر از امیدوارانه و انرژی مثبت بش احتیاج داشتم به خودتون برگرده این انر ...

خاهش میکنم،موفق باشین،،شما حتی چند ثانیه به یه موضوع فکر کنی به همون مقدار روی روند زندگیت تاثیر گذاشتی،،12 سال که یه عمره

خب بازم میشه بی اختیار بودن و بی حاصل بودن تلاش ، چون به چشمم بارها دیدم که یه انسان تلاش مداوم واسه ...

خیر بی فایده نیست

اون ادم اشتباه کرده

دنبال چیز بیخودی بوده که به درد زندگیش نمیخورده و اصرار خودش و نفس اماره اش و شیطان بوده

چون قبلش ازخدا خیرش رو نخواسته

همیشه باید بگیم خدایا به داده ها ونداده هات شمر

خیلی چیزا رو نبابد بخوایم زوری میگیریم بعد پشیمون میشیم

ماتلاش میکنیم اما نتیجه رومیدیم دست خدا چون حکمت خیر یا شر بودن حوادث رونمیدونیم

باید از خداخیر بخوایم اما درکنارش خودمون هم تلاش کنیم

خیری که خدا میدونه خیره نه ما بادرک‌ و عقل ناقص بشری مون

باید دعاکنیم انچه صلاح زندگی مونه بهمون عطاکنه

اما شاید دیر نتیجه رو ببینم مگه نه؟  چون هنوز چیزی عایدم نشده و در اصل اون ۱۲ سال چیزی ازش واس ...

بله شاید دیر نتیجه رو ببینیم،از طرفی هم ممکنه تاثیر خیلی ازکارامونو متوجه نباشیم،،من کلا دارم از زاویه عمل و عکس العمل اینارو به شما عرض میکنم،،کلا میخام اینو بهت یاداوری کنم که حساب و کتاب دنیا خیلی خیلی منظم تر و دقیقتر ازون چیزیه که ما فکر میکنیم

بله شاید دیر نتیجه رو ببینیم،از طرفی هم ممکنه تاثیر خیلی ازکارامونو متوجه نباشیم،،من کلا دارم از زاو ...

خیلی ممنون ک بهم یاد اوردی کردی  دوست عزیز پایدار باشی

چقد جالب خب اگه یه ادمی هرچقد واسه رسیدن به یه خواسته ای تلاش و دعا کنه و بازم نرسه بنظرتون این دیگه ...

بله خواست خدا بوده

دعا میکنیم دعا و‌توسل بخدا واهل بیت سرنوشت عالم ذر رو میتونه عوض کنه بازم  اگر خدا بخو‌اد البته

دعامیکنیم خیرمون اتفاق بیفته چون ما نمیدونیم ایا اون هدف خیرمونه یانه تهش باید بدیم دست خدا ولی تنبلی نکنیم

بله خواست خدا بوده دعا میکنیم دعا و‌توسل بخدا واهل بیت سرنوشت عالم ذر رو میتونه عوض کنه بازم & ...

خیلی جالبه پس بهتره ادم هیچ کاری نکنه بزاره دست خدا توکل بهش ک همونویو ک تو عالم ذر مقدر کرده بچینه واسش این نظر منه

خیلی جالبه پس بهتره ادم هیچ کاری نکنه بزاره دست خدا توکل بهش ک همونویو ک تو عالم ذر مقدر کرده بچینه ...

بله همیشه باید بهش توکل کنیم بهش و به ۱۲ امام

اما برای کسب روزی حلال و پیشرفت درکار ودرس و زندگی نباید تنبلی کنیم ازتو حرکت ازخدا برکت

امااخرش رو بسپاریم بخدا که عاقبت بخیر بشیم

اون مهمه زمان مرگ

مراحل تکامل روح درتمام ادماباهر دین و مذهبی تا برچیده شدن این دنیا👇👇👇👇👇👇

عالم ذر

عالم جنینی

عالم دنیا 

عالم برزخ

قیامت

تحقیق کن درموردش خیلی جالبه

بله همیشه باید بهش توکل کنیم بهش و به ۱۲ امام  اما برای کسب روزی حلال و پیشرفت درکار ودرس و زن ...

درسته موفق و عاقبت ب خیر باشید 🥰 ممنون از وقتی ک واسم گذاشتین

درسته موفق و عاقبت ب خیر باشید 🥰 ممنون از وقتی ک واسم گذاشتین

بله همیشه باید بهش توکل کنیم بهش و به ۱۲ امام

اما برای کسب روزی حلال و پیشرفت درکار ودرس و زندگی نباید تنبلی کنیم ازتو حرکت ازخدا برکت

امااخرش رو بسپاریم بخدا که عاقبت بخیر بشیم

اون مهمه زمان مرگ

مراحل تکامل روح درتمام ادماباهر دین و مذهبی تا برچیده شدن این دنیا👇👇👇👇👇👇

عالم ذر

عالم جنینی

عالم دنیا 

عالم برزخ

قیامت

تحقیق کن درموردش خیلی جالبه

خواهش میکنم

موفق باشید وعاقبت بخیر