2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 32 پست
با تمرین و تکرار درست میشه تدریس میتونه تضمین کننده باشه برات خصوصا تو دوران دانشجویی برات هم خوشح ...

ممنونم عزیزم ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته و اونجوری بشه که میخوای⁦♥️⁩⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فارکس پرایس اکشن و اینا رو یاد گرفتم ولی تمرین نکردم میگن زمان زیادی میبره،یعنی ترمای اول نمیشه ه ...

دندان نسبت به پزشکی آسون تره 

شاید بتونی 

من پزشکیم حقیقتا حجم درسا زیاده ولی یه پسری بود دندان بود  یه درسشو با ما برداشته بود اتفافا فارکس فعالیت داشت اگه اوکی هستی یکی دو ماه فعالیت کن دستت میاد

ممنونم عزیزم ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته و اونجوری بشه که میخوای⁦♥️⁩⁦♥️⁩

گلم سوال ازت پرسیدم راجع به سال کنکورت 

از کی شروع کردی و چند ساعت روزی

ممنون میشم بگی

کاربری دست دو

بنظرتون میشه در کنار یه رشته سبک دانشگاه آزاد برای کنکور خوند؟ به قصد قبولی پزشکی.

به خیلی چیزا بستگی داره 

یکی اینکه این رشته چقد قتتو میگیره بالاخره وایه امتحانا اینا باید وقت بذاری 

یا پایت چطوره اگه خیلی ضعیف باشی یا اینکه خوب نخوندی باشی حقیقتا سخته 

گلم سوال ازت پرسیدم راجع به سال کنکورت  از کی شروع کردی و چند ساعت روزی ممنون میشم بگی

ببخشید یادم رفت جواب بدم شرمندم

من از دهم شروع کردم آسه آسه خوندم چون تو سه سال خوندم ساعت مطالعه فضایی نداشتم، روزای مدرسه سه چهار ساعت تعطیل ۷ ساعت اینا

سلام گلم موفق باشی انشالله  یکم از سال کنکورت میگی از کی شروع کردی جدی بخوندن و روزی چند ساعت ...

سلام عزیزم مرسی من پایه فول بودم یعنی هم دهم هم یازدهم عالی خونده بودم متاسفانه دوازدهم بنا به دلایلی نتونستم بخونم بخاطر همین پشت موندم بعد علام نتایج اولیه شروع کردم خوندن حداکثر هم ده ساعت میخوندم