2789
عنوان

شغل دانشجویی

392 بازدید | 32 پست

دوستان امسال می‌خوام وارد رشته دندون پزشکی بشم برای شغل دانشجویی نمیدونم چیکار کنم

اکثرا میگن مشاوره کنکور ولی علاقه ای ندارم بازار ارزهای دیجیتال و فارکس و درکل ترید کردن رو بیشتر دوست دارم نظر شما چیه؟ اگر کسی تجربه ای هم داره بگه، ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فارکس باید همیشه حواست باشه حساسه  اگه بتونی همون مشاوره رو انتخاب کن😂منم تو کار مشاورم

چجوری وارد این کار شدی؟

من همش به کانال های کنکوری پیام میدم جواب میدن اما دیگه پیگیری نمی کنن

برا حضوری هم منتظرم برم تهران دیگه برم چند تا جا 😑

برای موسسه های مشاوره اینا میتونی تبلیغ توی فضای وجازی انجام بدی.ولی مشاوره کار خوبیه درامدشم خوبه

تبلیغ به نظرم کار درستی نیست و پولی که ازش در میاد پول قشنگی نیست به نظرم

از نظره من ترید و.. تا خوب خوب وارد نشدی و بلد نشدی اصلا نرو که ی قرونت که هیچ هزار قرون دیگه هم از دست میدی 

باید خم و چمشو خوب یادبگیری

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
فارکس باید همیشه حواست باشه حساسه  اگه بتونی همون مشاوره رو انتخاب کن😂منم تو کار مشاورم

میشه بپرسم با موسسه کار میکنید یا خودتون؟ اگه با موسسه کار میکنید چقد برا هر دانش اموز بهتون میدن. البته این خصوصیه اگه دوست نداشتید جواب ندین🙂

فارکس یه مدت بودم دیدم خیلی بابد حواست باشه خدایی با درسا اینا نمیشه رسوند

تو فارکس پرایس اکشن و اینا رو یاد گرفتم ولی تمرین نکردم میگن زمان زیادی میبره،یعنی ترمای اول نمیشه هندل کرد جفتشو؟

تدریس دوست دارم برا درس زیست ولی اصلا فن بیانم خوب نیست یک مقدار هم لهجه ترکی دارم با اینکه تهران زن ...

با تمرین و تکرار درست میشه

تدریس میتونه تضمین کننده باشه برات خصوصا تو دوران دانشجویی

برات هم خوشحالم که تونستی وارد بهترین رشته بشی برای منم دعا کن بتونم موفق بشم♥️✨

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما
چجوری وارد این کار شدی؟ من همش به کانال های کنکوری پیام میدم جواب میدن اما دیگه پیگیری نمی کنن برا ...

تو کانال هایی که عضوم آگهی میزارن  کانال توییتر دانشجویان علوم پزشکی 

البته دانشجوی پزشکی دندان دارو میخوان نمیدونم شما کدوم رشته هستین