elementtt مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 614 عنوان شغل دانشجویی 406 بازدید | 32 پست دوستان امسال میخوام وارد رشته دندون پزشکی بشم برای شغل دانشجویی نمیدونم چیکار کنماکثرا میگن مشاوره کنکور ولی علاقه ای ندارم بازار ارزهای دیجیتال و فارکس و درکل ترید کردن رو بیشتر دوست دارم نظر شما چیه؟ اگر کسی تجربه ای هم داره بگه، ممنون 1402/06/31 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمکم_ عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 4432 موفق باشی اسیگلم از سال کنکورت میگی روری چند ساعت خوندی و از کی شروع کردی بخوندن؟ ممنون❤️ کاربری دست دو
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10247 فارکس باید همیشه حواست باشه حساسه اگه بتونی همون مشاوره رو انتخاب کن😂منم تو کار مشاورم
شوکرشوکرشوکرشوکر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1914 برای موسسه های مشاوره اینا میتونی تبلیغ توی فضای وجازی انجام بدی.ولی مشاوره کار خوبیه درامدشم خوبه
elementtt مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 614 تدریس تدریس دوست دارم برا درس زیست ولی اصلا فن بیانم خوب نیست یک مقدار هم لهجه ترکی دارم با اینکه تهران زندگی میکنم، اعتماد به نفسشو ندارم:)
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10247 فارکس یه مدت بودم دیدم خیلی بابد حواست باشه خدایی با درسا اینا نمیشه رسوند
sarahappy عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 342 فارکس باید همیشه حواست باشه حساسه اگه بتونی همون مشاوره رو انتخاب کن😂منم تو کار مشاورم چجوری وارد این کار شدی؟من همش به کانال های کنکوری پیام میدم جواب میدن اما دیگه پیگیری نمی کننبرا حضوری هم منتظرم برم تهران دیگه برم چند تا جا 😑
elementtt مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 614 برای موسسه های مشاوره اینا میتونی تبلیغ توی فضای وجازی انجام بدی.ولی مشاوره کار خوبیه درامدشم خوبه تبلیغ به نظرم کار درستی نیست و پولی که ازش در میاد پول قشنگی نیست به نظرم
80mary عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1833 از نظره من ترید و.. تا خوب خوب وارد نشدی و بلد نشدی اصلا نرو که ی قرونت که هیچ هزار قرون دیگه هم از دست میدی باید خم و چمشو خوب یادبگیری خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
شوکرشوکرشوکرشوکر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1914 فارکس باید همیشه حواست باشه حساسه اگه بتونی همون مشاوره رو انتخاب کن😂منم تو کار مشاورم میشه بپرسم با موسسه کار میکنید یا خودتون؟ اگه با موسسه کار میکنید چقد برا هر دانش اموز بهتون میدن. البته این خصوصیه اگه دوست نداشتید جواب ندین🙂
elementtt مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 614 فارکس یه مدت بودم دیدم خیلی بابد حواست باشه خدایی با درسا اینا نمیشه رسوند تو فارکس پرایس اکشن و اینا رو یاد گرفتم ولی تمرین نکردم میگن زمان زیادی میبره،یعنی ترمای اول نمیشه هندل کرد جفتشو؟
iiisooo عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 1334 تدریس دوست دارم برا درس زیست ولی اصلا فن بیانم خوب نیست یک مقدار هم لهجه ترکی دارم با اینکه تهران زن ... با تمرین و تکرار درست میشهتدریس میتونه تضمین کننده باشه برات خصوصا تو دوران دانشجوییبرات هم خوشحالم که تونستی وارد بهترین رشته بشی برای منم دعا کن بتونم موفق بشم♥️✨ منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما
elementtt مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 614 از نظره من ترید و.. تا خوب خوب وارد نشدی و بلد نشدی اصلا نرو که ی قرونت که هیچ هزار قرون دیگه هم از ... حاضرم حتی یک سال برا آموزش وقت بذارم ولی جواب بده
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10247 چجوری وارد این کار شدی؟ من همش به کانال های کنکوری پیام میدم جواب میدن اما دیگه پیگیری نمی کنن برا ... تو کانال هایی که عضوم آگهی میزارن کانال توییتر دانشجویان علوم پزشکی البته دانشجوی پزشکی دندان دارو میخوان نمیدونم شما کدوم رشته هستین