2777
2789

خوشحال بودین یا ناراحت ؟ استرس داشتین یا بی تفاوت؟

اولین دادگاهتون چطور بود ؟ قاضی چی گفت؟ 

دوستان ۱۷سالمه سال کنکورمه دارم جدا میشم ازدواجم از اول اجبار بود برام دعا کنید...امروز از وقتی پیام رو دیدم دستام میلرزن تنم یخ زده حالم اشفتش محتاجم به دعاهاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والله دو رکعت نماز حاجت بخون .از خدا کمک بگیر .چهل روز زیارت عاشورا با گریه .دایی دارم وقتی عقدش بود چند رکعت نماز حاجت خواند...خدا عاقبت بخیر کنه جز از خدا و امام حسین فعلا کمک معنوی نگیر . مادرپدر مشاوره وکیل خدا انشالله کمکت کنند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

هربدی که به ذهنت میرسه داشت

عزیزم اصلا استرس نداشته باش

فقط هرسوالی ازت شد راستشو بگو 

و بیشتر سعی کن سند و مدرک معتبر جور کنی ببری نشون بدی که پروسه طلاقت کمتر طول بکشه اینجوری فکرکنم بفرستنتون مشاور و... 

بهترین ها پیش روتون ...اول زندگیته...محکم بایست...فردا مال شماست....آفرین که نذاشتی بقیه سالهای عمرت ...

ممنونم بابت آنرژی مثبتتون 

واقعا چقدر به این حرفا نیاز داشتم 

از عصر که ابلاغیه رو دیدم دستام میلرزن حالت تهوع سردرد نمی‌دونم چم شد هم خوشحالم دیگه عذاب نمی‌کشم پیشش دیگه کسی نیست اذیتم کنه یا منو بزنه

از طرفی ناراحتم بخاطر دادگاه من واقعا حقیقتش میترسم از دادگاه تا حالا نرفتم و نمی‌دونم چطوریه اصلا نمی‌دونم چه برخوردی با قاضی داشته باشم این فکرها دارن منو دیوونه میکنن

ممنونم عزیزم ببخشید ناراحتت کردم

نه عزیزم این چه حرفیه فقط شما اول راهی قدر خودتوبدون محکم باش هیچ وقت نذار بازنده زندگی باشی امیدت رو ازدست نده وبه خداتوکل کن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
ممنونم بابت آنرژی مثبتتون  واقعا چقدر به این حرفا نیاز داشتم  از عصر که ابلاغیه رو دیدم ...

بهش فکر نکن ..تو علی رغم سن کمت شجاعتت ستودنیه... قطعا با انتخاب وارد این زندگی نشدی چون کودک همسری کردی ولی آفرین بهت که با انتخاب خودت از این زندگی خلاص شدی 

روز دادگاه هم خونسرد باش سعی کن تزاری کسی عصبانیت کنه اون روز بهترین روز برای توست چرا باید بترسی ازش؟

سعی کن بیشتر سکوت کنی بگو ما آدم‌های هم نبودیم توضیح اضافه نده ...

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیزم اصلا استرس نداشته باش فقط هرسوالی ازت شد راستشو بگو  و بیشتر سعی کن سند و مدرک معتبر جو ...

الهی لال باشم اگر یبار دروغ گفته باشم

من کل عمرم شاید دو بار نمی‌دونم دروغ گفته باشم یادمه بچگیم اینکارو کردم بچه بودم نمی‌دونستم بخاطر اینکه مامانم دعوام نکنه اینکارو کردم

من هیچ وقت دروغ نمیگم واسه همین هیچ وقت استرس اینکه یه روز دروغم دربیاد نکشیدم

بنظرم خورشید که پشت ابر نمی‌مونه بالاخره حقیقت آشکار میشه چه نیازی هست دروغ بگه طرف 🤦🏻‍♀️