2777
2789
عنوان

الان چطور برم عذرخواهی کنم ؟؟

125 بازدید | 11 پست

تو جمع نشتسع بودیم یکی از مسائلی که خط قرمزم هست و اونقدر ازش متنفرم که الان اصلا نمی‌خوام بیان کنم ، حرف زدن ، شوخی کردن باهام ولی حتی شوخیشم دوست نداشتم، البته چیز بدی نبوداااا، ولی برا من خط قرمزه 

بعد گفتم میشه از این حرفها نزنین خوشم نمیاد 

بعدم پاشدم از جمع سریع رفتم تو اتاقم 

حالا بعدش اومدن از دلم در بیارن تو اتاقم اومدن گفتن بیا 

ولی هنوز نرفتم باید برم عذرخواهی کنم بابت بی احترامی که کردم یهویی رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ سالمه آره مهمون بودن همشون. من اینقدر از این اتفاق متنفزم که شوخیشم دوست ندارم 

حرکتت بچگانه بود

قهر نمیکردی بهتر بود تا الان بری عذرخواهی 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

بستگی داره ب اون جمع اگه بزرگتر از خودتن بگو من یکم بهم ریختم اون موقع احتیاج داشتم تنها باشم قصدم بی احترامی ب شما نبود اگه بی احترامی شد معذرت میخوام ولی اگ همسنین یا کوچیکتر احتیاجی ب عذرخواهی نیست 

اونا شوخی کردن بعد شما باید بری معذرت خواهی ؟! فقط یه کم سرسنگین برخورد کن وگرنه مطمئن باش دوباره اینکارو انجام میدن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺